PUBG Mobile'in normalinden daha eğlenceli olması

House of HOO

Decapat
Böyle düşünen sadece ben miyim? Eski bilgisayarımda mobil oyunu emulator üzerinden oynardım ve epey bir eğlenirdim gerçekten severek oynardım. Bir kere oyuncuyu zorlamıyor öğrenmesi kolay ustalaşması zor bir oyun.
Yeni bilgisayar aldığımda ilk yaptığım şey mobil sürümünü severek oynadığım PUBG'yi Steam üzerinden satın almak oldu 40 saat oynadıktan sonra daha fazla dayanamayıp oyunu sildim. Keşke almasaydım, özetlemek gerekirse oyun 10-15 dakika boyunca loot yapıp nereden geldiğini anlamadığınız bir kör kurşuna kurban gitmekten ibaret. En basitinden kurşunun nereden geldiğini anlayamıyorum hadi onu anladım bu kez de o yöne baktığımda ateş eden adamı görmek gerçekten zor iş yapabilene helal olsun. Oyunu sabırla grindlayıp öğrenebilmiş kendini geliştirebilmiş oyuncular bu oyundan zevk alabilir, ancak bana göre gereksiz zorluyor oyun biraz daha kolay olabilirdi. Oyunu kötülemiyorum bu sadece benim düşüncem başka böyle düşünen var mı merak ettim.

Masaüstü PUBG biraz zor fakat en can sıkıcı olayı oyunun yavaş ilerleyişi ve pusan oyuncular. Adam yarım saat aynı bina da pusuyor ve ses bile çıkartmıyor. Evde eşya toplarken (Yaklaşık 5 dakika geçti) adam oda da pusmuş ses çıkarmadan beni beklemiş :D

Ha birde hile yapan tonla adam var ayrıca macro olayıda çok kötü.

Fortnite'den daha çok zevk alıyordum bu oyundan. Normalde PUBG'den nefret eden birisiyim ama mobili gerçekten başka oluyor. Hele bir de arkadaşla girince çok zevkli. Gerçi emülatöre giremiyorum artık saçma sapan bir hatadan.

Bunun nedeni PUBG Mobile'ın, Fortnite Mobile'ın duyulması üzerine bir şeyler yapmayı düşünüp, oyunun içine "Botları" serpiştirmesidir. Pek bilinmese de bahsi geçen oyun firması oyunun çabuk tutması ve insanların çabucak alışması için bu yöntemi kullanmıştır. Oyunun çabucak insanların gönlüne girmesi gerekiyordu ki, Fortnite Mobile çıktığında, insanlar bu oyuna alışmış olsunlar. Bu taktik tuttu mu? Hem de nasıl... Millet cayır cayır oynayıp "Çorba parası çıktı" diye hikayeler atıyorlar sosyal medya hesaplarından. Bu "bot" olayı değişmedi hala. Ne zaman sadece Online oyuncular kalacak merak ediyorum açıkçası...

Çok haklısın. PC'de 250 saatim var fakat mobilde 10 saat belki vardır. Kesinlikle mobil daha güzel ve akıcı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun nedeni PUBG Mobile'ın, Fortnite Mobile'ın duyulması üzerine bir şeyler yapmayı düşünüp, oyunun içine "Botları" serpiştirmesidir. Pek bilinmese de bahsi geçen oyun firması oyunun çabuk tutması ve insanların çabucak alışması için bu yöntemi kullanmıştır. Oyunun çabucak insanların gönlüne girmesi gerekiyordu ki, Fortnite Mobile çıktığında, insanlar bu oyuna alışmış olsunlar. Bu taktik tuttu mu? Hem de nasıl... Millet cayır cayır oynayıp "Çorba parası çıktı" diye hikayeler atıyorlar sosyal medya hesaplarından. Bu "bot" olayı değişmedi hala. Ne zaman sadece Online oyuncular kalacak merak ediyorum açıkçası...
Botlar kısmı doğru ancak ben botlardan bahsetmiyorum, oyunun oynanış kısmının daha alışılabilir ve oynanabilir olmasından bahsediyorum. Basit bir örnek vermek gerekirse, ayak sesi ya da silah sesi geldiğinde hangi yönden geldiğini haritada göstermesi gibi.

Oyununun PC versiyonu bu tip durumdan otürü iyi bir sistem ve atış yönünü saptamak için iyi bir kulaklık donanımı istiyor zaten, aksi halde kim vurduya gitmek kaçınılmaz kendimden biliyorum :ROFL: Mobil versiyona gelirsek hiç denemedim ama mobil oyun oynamasını pek sevmeyen biri olduğumdan sanırırım hoşlanmazdım yinede eğlenceli olduğu kesindir (y) :)

Mobil olanın eğlenceli gelme sebebi basit olması. Ne taktik gerekiyor ne bilgi ne de her hangi bir ekipman basit bir kulaklık dahi olsa yeterli geliyor orada zaten harita'da gösteriyor adım izlerini. Ben şahsen mobil versiyonunu 1-2 el oynadım ve telefonumu yorduğuna bile değmez diyip kaldırdım. Silahı al bam güm vur :kıkırda:

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı