PUBG Mobile'ın Prime OS & Phoenix OS'da Açılmaması

Cevabınız için teşekkür ederim. Aklıma yeni bir ekran kartı almak geldi bir kaç izlediğim videoda emülatör işlemci kullanıyor diyince almaktan vazgeçmiştim.
Rica ederim. Her ne kadar işlemci ve bellek ağırlıklı çalışsa da, en iyi performansı OpenGL+'da veriyor. Bu durumda ekran kartına ihtiyaç duyuyor.

Cevabınız için teşekkür ederim. Aklıma yeni bir ekran kartı almak geldi bir kaç izlediğim videoda emülatör işlemci kullanıyor diyince almaktan vazgeçmiştim.
Ekran kartı falan alma. Afterburner yükleyip izlersen ekran kartını ne kadar az kullandığını görürsün.
Arama motoruna phoenix OS pubg black screen yazarsan bir çözümü var. Gltools uygulamasıyla yapılabiliyormuş. Phoenix OS kurmuştum PC'ye oyunu çok akıcı açtı fakat oyunda tırtıklanma gibi görüntü bozuklukları vardı. Çok sağlıklı çalışmıyor. Belki gltools düzeltebilir sorunu ama.

Şöyle bir sorun var. Prime OS'u da kurdum Phoenix OS'u da kurdum, pubgyi yüklüyorum oyuna girmek istediğimde hemen kapanıyor. Bu sorunu çözmek istiyorum ama hiçbir yerde bununla ilgili bir konu yok.

Maalesef denedim aldığım fps 10 15 arası. Bildiğiniz kör gibi oynuyorum. Önceden 25 30 fps alıyordum bana yetiyordu ama şu anda çok fena bir şekilde kasıyor bütün ayarlar en düşükte olmasına rağmen
Tencent Gaming Buddy'nin motor ayarlarını açıp "OpenGL+" işaretleyin.Oyunun ana menüsündeyken ayarlar kısmında grafiklerde ki kare hızını en sağdaki ultraya alın.
Bu ayarlara rağmen yine aynıysa ekran kartınızın düşük olmasından kaynaklanıyor.

Şöyle bir sorun var. Prime OS'u da kurdum Phoenix OS'u da kurdum, pubgyi yüklüyorum oyuna girmek istediğimde hemen kapanıyor. Bu sorunu çözmek istiyorum ama hiçbir yerde bununla ilgili bir konu yok.
Dostum sadece Phoenix Os kur. Remix , Prime bunlar satabil değiller. Şuan en günceli Phoenix. Sadece Phoenix kur yeterli olacaktır. Phoenix kurduktan sonra güncellemelerini yapmayı unutma ayarlardan sistem güncellemeleri vardır. Ordan yapacaksin. Ayrıca Phoenix Os Roc versiyonlari var. Onlara ileride göz atarsın.

Dostum sadece Phoenix OS kur. Remix, Prime bunlar satabil değiller. Şu an en günceli Phoenix. Sadece Phoenix kur yeterli olacaktır. Phoenix kurduktan sonra güncellemelerini yapmayı unutma ayarlardan sistem güncellemeleri vardır. Oradan yapacaksin. Ayrıca Phoenix OS roc versiyonlari var. Onlara ileride göz atarsın.

Phoenix OS'da PUBG açılır açılmaz kapanıyor, nasıl yapalım?

Bilgisayarıma 2. işletim sistemi olarak Prime OS ve Phoenix OS'u yükledim. İkisinde de PUBG'yi indirdim, oyuna girmek istediğimde ise sadece Tencent Gaming Buddy penceresi açılıyor ve hemen geri kapanıyor. Günlerdir çözmekle uğraşıyorum. Depolama alanlarını sildim, veriyi sildim ama tekrar girdim hala düzelmedi. Bilen veya bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yardım edebilir mi acaba?

İşlemci: Core2 Quad Q8300 2.50Ghz (4 çekirdekli)
Ekran kartı: Amd Radeon HD 7350
RAM: 4 GB
Hafıza: 600 GB
pubg mobileyi apk olarak indirmeni tavsiye ederim üzerinden yıllar geçmiş ama olsun :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı