Çözüldü PUBG Mouse Takılma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

P8Biscuit

Hectopat
Daha fazla  
İlk başlarda 4 GB RAM ile oynamaya çalışıyordum arada takılıyordu. Şimdi RAM'i yükseltip 8 GB yaptım fakat bu sefer de sanki mouse takılıyormuş gibi hissiyatı var. Oyunda donma yok fakat mouse döndürürken takılmalar oluyor (oyun takılmıyor mouse takılıyor.) İki mouse ile denedim fakat ikisinde de aynı sorun var. Sadece PUBG'de takılıyor diğer oyunlarda şıkır şıkır dönüyor. Neyden kaynaklı olabilir?

• GTX 1050 TI GAMING X
  • GA-H61M-S2PV
  • I3-2100 LGA1155
  • Kingston HyperX Fury 2x4GB DDR3 1600MHz
  • Crucial BX500 120GB SSD
  • Thermaltake 500W PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı programı bende kullanıyorum oyunun 8.5 gb kullandıgı yer oluyor.Pubg kac gb ram kullanıyor bir araştır.

Şöyle takdim edeyim. Sorunu çözdüm bu arada. Aynı sorunu yaşayanlar "Oyun İçi Yer Paylaşımı"
özelliğini kapatsın. Ben forumlardan bakarak bu şekilde çözdüm.
20190612103015_1.jpg
İlk başlarda 4 GB RAM ile oynamaya çalışıyordum arada takılıyordu. Şimdi RAM'i yükseltip 8 GB yaptım fakat bu sefer de sanki mouse takılıyormuş gibi hissiyatı var. Oyunda donma yok fakat mouse döndürürken takılmalar oluyor (oyun takılmıyor mouse takılıyor.) İki mouse ile denedim fakat ikisinde de aynı sorun var. Sadece PUBG'de takılıyor diğer oyunlarda şıkır şıkır dönüyor. Neden kaynaklı olabilir?

• GTX 1050 Ti Gaming X
  • GA-H61M-S2pv
  • i3-2100 LGA1155.
  • Kingston HyperX Fury 2x4GB DDR3 1600MHz.
  • Crucial BX500 120GB SSD.
  • Thermaltake 500W PSU.

Merhaba ayni sorun bende de var yalnız sadece oyunda degil masa ustundede eski yeni mouse ile denedim sonuc ayni cozume nasıl kavustunuz ya da bilgilendirme yapabilecek biri var ise memnun olurum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı