Çözüldü PUBG MSVCP140.dll Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gencer Atmaca

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Oyunu yükledim, oyuna girmek istediğimde bu hatayı alıyorum: "Cannot find 'MSVCP140.dll'. Please, re-install this aplication."
Ne yapmalıyım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hatayı bende alıyorum ne yaptıysam ne ettiysem olmadı. İnternetteki yazan her şeyi denedim olmuyor. Format attım, yeni diskim de değişti anlamadım ne oldu daha önce giriyordum.

msvcp140.dll

64 bit versiyonunu indir ve sırasıyla;

upload_2017-11-26_22-42-13.png
  1. RAR'dan çıkarttığınız .dll dosyasını kopyalayınız.
    upload_2017-11-26_22-43-31.png
  2. Bu bilgisayar<Yerel Disk<Windows<SysWOW64
    upload_2017-11-26_22-42-56.png
  3. Kopyaladığımız dosyayı buraya atıyoruz.
  4. Şöyle bir uyarı gelecek;
    upload_2017-11-26_22-40-23.png
    ''Hedefteki Dosyayı Değiştir'' komutuna basın.

Benim sorunum çözüldü. Teşekkür ediyorum öncelikle, bu anlattıklarını dünden beri abartısız 50 defa tekrarlamama rağmen aynı hatayı alıyordum fakat PC'ye yeni format atıp tüm güncellemelerini yaptıktan sonra adımları tekrar izledim, bu sefer başardım :)

Ben de 100 defa denedim olmadı. Şu an sistemi sıfırdan kurdum. Tüm güncellemeri de yaptım yine olmadı.

Supremo yok bende maalesef. Dediğim DLL çözümünü dediniz mi? Eğer denediyseniz olmamış ise iş uzun sürebilir. Maalesef şimdi de pek bir vaktim yok. Yarın 17:30'da randevulaşsak olur mu? :)

Teamwieweri indiriyorum. Dedigin her şeyi yaptım olmadı. İniyor şu an Teamwiewer. Bekler misiniz ?

Dediğim gibi şu an geç oldu birazdan uyumam lazım dediğim yöntem işe yaramadı ise iş uzun olabilir. Maalesef yarına kadar beklemeniz lazım. Anlayışınız için teşekkürler. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı