PUBG MSVCP140.DLL Hatası

Joeflex

Hectopat
Daha fazla  
Daha önceden görmüş olduğum konuda çözüldü yazıyor ama ben yapamadım lütfen yardım. MSVCP140.DLL hatası alıyorum ne yaptıysam olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tekrar merhaba. Evie nickli arkadaşın vermiş olduğu linkte ki dosyaları indirdim fakat kurulumda "0x80240017" hatası alıyorum. Microsoft visual C++ studio kurulumu gerçekleştiremiyorum. Müsaitseniz yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Deneyin. Devam ederse, sisteminizi belirtip ProcMon hata raporu paylaşın:
Hata raporuna 'TslGame.exe' yazın.

Hocam tekrar merhaba. Evie nickli arkadaşın vermiş olduğu linkte ki dosyaları indirdim fakat kurulumda "0x80240017" hatası alıyorum. Microsoft visual C++ studio kurulumu gerçekleştiremiyorum. Müsaitseniz yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Hocam ne denediysem olmadı. Vermiş olduğunuz mevcut dosyaları da indirdim. Kurulum esnasında "0x80240017 - bilinmeyen hata" bunu alıyorum. Visual stüdyoyu hiç kuramadım. Bir bilginiz var ise lütfen yardımcı olur musunuz?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı