ysfcnock Hectopat Katılım 8 Mayıs 2018 Mesajlar 4 8 Mayıs 2018 #2 Hata raporu oluşturdum ancak size nasıl göndereceğim.
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 8 Mayıs 2018 #3 ysfcnock dedi: Ben de bu hatayı alıyorum. Sizin yönteminizle hata raporu oluşturdum ancak size nasıl göndereceğim ya da yorum kısmına nasıl atacağım. Genişletmek için tıkla... Microsoft OneDrive Yandex Disk DropBox MediaFire Bu sitelerden birine upload edip linkini bize gönderin. Artı 0 Eksi
ysfcnock dedi: Ben de bu hatayı alıyorum. Sizin yönteminizle hata raporu oluşturdum ancak size nasıl göndereceğim ya da yorum kısmına nasıl atacağım. Genişletmek için tıkla... Microsoft OneDrive Yandex Disk DropBox MediaFire Bu sitelerden birine upload edip linkini bize gönderin.
KS KS ysfcnock Hectopat Katılım 8 Mayıs 2018 Mesajlar 4 8 Mayıs 2018 #4 Mr.Acar dedi: Microsoft OneDrive Yandex Disk DropBox MediaFire Bu sitelerden birine upload edip linkini bize gönderin. Genişletmek için tıkla... Logfile.PML Artı 0 Eksi
Mr.Acar dedi: Microsoft OneDrive Yandex Disk DropBox MediaFire Bu sitelerden birine upload edip linkini bize gönderin. Genişletmek için tıkla... Logfile.PML
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 8 Mayıs 2018 #5 Raporlama erken durdurulmuş. Oyun açılmadan önce rapor taramayı açın. Rehberi dikkatli gözlemleyin. Artı 0 Eksi
KS KS ysfcnock Hectopat Katılım 8 Mayıs 2018 Mesajlar 4 9 Mayıs 2018 #6 Logfile.rar ysfcnock dedi: Logfile.rar Genişletmek için tıkla... bu sefer olmuştur umarım Artı 0 Eksi