Çözüldü PUBG "MSVCP140.dll re-install" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yunus Emre Tekin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PUBG'yi açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. İnternetteki çoğu çözümü denedim olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

DFASDFSDF.jpg

@Mr.Acar DLL dosyalarını sildirmekle nasıl bir kafa yaşıyorsunuz anlamış değilim. Konu dahilinde bilginiz yoksa yazmamanızı hem öneriyor, hem de rica ediyorum. Şayet gördüğünüz gibi sizin yüzünüzden kırmızı ekran yedi arkadaş.

En başında da belirttiğimiz gibi Windows 10'a geçin. Hem DirectX12 farkını görmüş olursunuz, hem de daha stabil bir oyun deneyimi yaşarsınız.

@Mr.Acar DLL dosyalarını sildirmekle nasıl bir kafa yaşıyorsunuz anlamış değilim. Konu dahilinde bilginiz yoksa yazmamanızı hem öneriyor, hem de rica ediyorum. Şayet gördüğünüz gibi sizin yüzünüzden kırmızı ekran yedi arkadaş.

En başında da belirttiğimiz gibi Windows 10'a geçin. Hem DirectX12 farkını görmüş olursunuz, hem de daha stabil bir oyun deneyimi yaşarsınız.
Hocam, bende de aynı sorun vardı. Mr.Acar PC'ye bağlanıp DLL düzeltti. Şu an sıkıntısız oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı