PUBG ne kadar internet harcar?

Makaleler
1
Daha fazla  
Mobil veri ile oynasak 1 saatte kaç MB harcar? Yahut 4 GB'ı ne kadar sürede bitirir?

Not: Oyunu, Wi-Fi ile indireceğim.

PUBG Mobile'dan bahsediyorsunuz sanırım. Arkadaşlarım 4 kişi 1 arkadaşın mobil verisini kullanarak oyuna girmişlerdi. 20-50 MB arası harcadığını hatırlıyorum. Yalnız tam emin değilim belki daha fazladır.

PUBG Mobile'dan bahsediyorsunuz sanırım. Arkadaşlarım 4 kişi 1 arkadaşın mobil verisini kullanarak oyuna girmişlerdi. 20-50 MB arası harcadığını hatırlıyorum.
Evet o.
Buna oyunun grafikleri de etki ediyordur muhtemelen? bu sayı arasında hangi grafikler kullanılıyordu?

Grafikleri zaten yüklüyorsun fark etmeyeceğini düşünüyorum. Ben saat 9-17 arası oyunda geçirmeme ragmen 300-400 MB civarı harcıyordu.

Oyunu Wi-fi’dan indirince, sana haritaları da indirme seçeneği sunuyor. Yani haritalarda telefonda yüklü olduğundan pek farketmiyor. Ben bir kaç kez mobil veri üzerinden oynadım ama yemiyor interneti çok. Hatta dedim 1 GB olmuş mudur diye ama internet çok çok az gitmişti.

En fazla -en fazla diyorum- 100 mb gitse bile sorun değil?

En fazla -en fazla diyorum- 100 mb gitse bile sorun değil?
O zaman şöyle söyliyeyim, 20-25 Mb anca gitti yani. Yani akşama kadar gözlerinden kan gelene kadar oynasan belki 100 Mb’ı görebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…