Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 17 Kasım 2021 #11 Sinyor Ezio Auditore dedi: Bende de şu anlık C25 var da Asphalt 9 da 35-45 PES 21 de sabit 60 FPS alıyorum geçen hafta PUBG Mobile denediğimde 50'nin altında FPS görmemiştim o yüzden sordum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Normalde işlemcilerimiz çok yakın güçte, ama PUBG Mobile kafasına göre FPS kilidi koyduğu için daha düşük FPS alıyorum Söylediğiniz oyunlarda bende benzer rakamlar alıyorum
Sinyor Ezio Auditore dedi: Bende de şu anlık C25 var da Asphalt 9 da 35-45 PES 21 de sabit 60 FPS alıyorum geçen hafta PUBG Mobile denediğimde 50'nin altında FPS görmemiştim o yüzden sordum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Normalde işlemcilerimiz çok yakın güçte, ama PUBG Mobile kafasına göre FPS kilidi koyduğu için daha düşük FPS alıyorum Söylediğiniz oyunlarda bende benzer rakamlar alıyorum
Forumdaş Centipat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 1.642 17 Kasım 2021 #12 DarkAngel789 dedi: Konuyla ne alakası var git ne oynamak istiyorsan oyna. Genişletmek için tıkla... Hawli.
DarkAngel789 dedi: Konuyla ne alakası var git ne oynamak istiyorsan oyna. Genişletmek için tıkla... Hawli.