PUBG: New State PC'ye gelecek mi?

Fedely

Kilopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-14400f
İnno3d RTX 4060
16 GB Ram DDR5 5666 MHZ
Gigabyte H610M-H DDR5
1 TB SSD WD-TWINMOSS-NETAC 3500/2700
MSI 100M 550W+ Bronze
Meslek
ESTÜ / Bilgisayar Mühendisliği
New state PC'ye gelecek diye bir söylentiler vardı yıl başlarında fakat PC'ye gelecek mi gelmeyecek mi? Mobilcilerin elinde mi kalacak? PUBG Lite diye mükemmel oyun vardı onun yerini tutacak mı? Hiçbir bilgim yok. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.

New state PC'ye gelecek diye bir söylentiler vardı yıl başlarında fakat PC'ye gelecek mi gelmeyecek mi? Mobilcilerin elinde mi kalacak? PUBG Lite diye mükemmel oyun vardı onun yerini tutacak mı? Hiçbir bilgim yok. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Gelmez zaten Steam PUBG var. Steam PUBG'nin kalitesi New State'e göre daha iyi.

Steam versiyonu var PUBG'un fakat New state PC için gelmez eğer oynamak isterseniz emulatörler var hocam oradanda oynayabilirsiniz.

Steam PUBG guzel fakat oradaki oyuncular da esporcu gibiler. Zamaninda para verip satin almistim 1 hafta sonra oyundan soğuttu oyuncular. Geçen heveslenip tekrar indirdim 3 saat sonra PC'den sildim. Grafikleri cok guzel fakat oyuncular çok iyi oynuyor nornal oyuncu için keyif almak imkansiz.

Steam PUBG guzel fakat oradaki oyuncular da esporcu gibiler. Zamaninda para verip satin almistim 1 hafta sonra oyundan soğuttu oyuncular. Geçen heveslenip tekrar indirdim 3 saat sonra PC'den sildim. Grafikleri cok guzel fakat oyuncular çok iyi oynuyor nornal oyuncu için keyif almak imkansiz.

PUBG Steam versiyonda kill almak zor rakip anında arkandan vurabiliyor.

Yok sistemi yetmiyor çoğu kişinin o açıdan

PUBG Steam ilk ciktigi zamanlar evet birçok kisinin sistem yetmiyordu 2017-2018 yillarinda fakat gunumuzde bence yetiyordur. Benim yan PC olarak kullandigim bilgisayar bile gayet akici calistiriyor oyunu. Yanlış anlama kimseyi kucumsemiyorum fakat 900-1000 TL'lik bilgisayarlada sistem yetmiyor demek saçma olur.

PUBG Steam ilk ciktigi zamanlar evet birçok kisinin sistem yetmiyordu 2017-2018 yillarinda fakat gunumuzde bence yetiyordur. Benim yan PC olarak kullandigim bilgisayar bile gayet akici calistiriyor oyunu. Yanlış anlama kimseyi kucumsemiyorum fakat 900-1000 TL'lik bilgisayarlada sistem yetmiyor demek saçma olur.
1000 değil 5000-6000 civarındakiler bile adam akıllı oynatamıyor. Tabii bu bizim ülkenin alım gücü alakalı. Yoksa kötü optimizasyonuna rağmen ortalama sistemler akıcı oynatabilir.

Öyle bilgisayar ne yazık ki günümüz şartlarında yok. Ayrıca yıldan yıla sistem gereksinimi artıyor oyunun. GTX 750 Ti da bile bilgisayarın anası ağlar diyen var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı