A Anonymous37 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar cihazım mi 4 Android 6.0.1 PUBG New state Android 6 sürüm isterken benimkini nasıl desteklemiyor 3 GB RAM var APK denedim uygulama yüklenmiyor diyor neden acaba geçen yıldır bu oyunu bekliyorum hevesim kursağımda kaldı. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2021
Arkadaşlar cihazım mi 4 Android 6.0.1 PUBG New state Android 6 sürüm isterken benimkini nasıl desteklemiyor 3 GB RAM var APK denedim uygulama yüklenmiyor diyor neden acaba geçen yıldır bu oyunu bekliyorum hevesim kursağımda kaldı.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 11 Kasım 2021 #11 Anonymous37 dedi: İlk çıktığında Android 4'tü SIM di Android 6.0.1 ayrıca oyun minimum Android 6 ve 2 GB RAM istiyor Genişletmek için tıkla... Sadece RAM ile bitmiyor. İşlemci, grafik kartı da önemli. Telefonun Android 4 ile çıkış yapmışsa muhtemelen aşırı güçsüz bir cihaz. Artı 0 Eksi
Anonymous37 dedi: İlk çıktığında Android 4'tü SIM di Android 6.0.1 ayrıca oyun minimum Android 6 ve 2 GB RAM istiyor Genişletmek için tıkla... Sadece RAM ile bitmiyor. İşlemci, grafik kartı da önemli. Telefonun Android 4 ile çıkış yapmışsa muhtemelen aşırı güçsüz bir cihaz.