PUBG NVIDIA harici ekran kartını kullanmıyor

umut41can

Kilopat
Katılım
11 Ağustos 2015
Mesajlar
127
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba yaklaşık 20 gün önce PUBG (Steam) güncellemesi yaptım ve ondan sonra oyuna girdiğimde lobide 1 FPS kaldı. Bugün düzelmiştir belki diye tekrar girdim gene aynı sorun var. Harici ekran kartını kullanan uygulamalarda gözükmüyor. Bende Görev Yöneticisi'nden uygulamanın nerede olduğunu buldum. NVIDIA Denetim Masası'ndan yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçtim aynı zamanda Windows ayarlarından PUBG'yi seçip yüksek performans olarak ayarladım. Hala dahili ekran kartını kullanıyor. Nasıl çözebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende sorunsuz kullanırken oyunlarda çok sıkıntı yaşamaya başladım sorun Windows 11 deymiş 10'a geçince akıcılığı bile değişiyor bana kalırsa oyunun :D

Şu anda Windows 10'a geri dönemiyorum. Laptopta iş için gerekli dosyalar ve programlar var. Tekrar kurmak ölüm gibi bir şey.

Edit: PubG Destek ile iletişime geçtim sorunu oyun ayarlarını sıfırlayarak çözdüm.

PubG Support tarafından şahsıma gönderilen mesaj;
- Klavyende bulunan Windows tuşu ile birlikte R bas, karşına çalıştır penceresi gelecektir.
- Bu pencereye %LOCALAPPDATA% yaz ve çalıştır.
- LocalAppData klasöründe sırası ile TslGame > Saved > Config klasörüne gir. Burada WindowsNoEditor klasörünü göreceksin.
- Bu klasörü öncelikle farklı bir yere kopyala ve yapıştır. Yedeği dursun elimizde ne olur ne olmaz. Daha sonra da tamamen sil.

Bunu yaptığında tekrar oyunu açınca tüm ayarların sıfırlanacak, ayarlarını tekrar yapmayı unutma. Ayrıca bir de Steam başlatma seçeneklerinde herhangi bir şey yazmadığından emin ol lütfen.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı