PUBG Oynatamayan Galaxy S10+'a Para İadesi

Xr alın pişman olmazsınız nasıl zenginsiniz anlamıyorum ki bu paraları samsung'a vermeyi düşünüyorsunuz.
XR 4Gb RAM Note 10+ 11Gb RAM. İşlemci ve GPU bakımından neredeyse eşitler. Kamera zaten XR 12Mp Note 10+ ı bimiyorum ama büyük ihtimalle 16Mp in üstündedir. Yani daha bie çok sebep çıkabilir bunlar temel sebepler.
Samsung fanboyu gelmiş. Babasının markası gibi savunuyor. Galiba Samsung telefon almış ondan böyle davranıyor. Fazla üzerine gitmeyin arkadaşlar.
Aslına bakarsan bende Samsunng un düşük telefonlarından birini kullanıyorum. Video'yu izlemeye üşendim ama bu söylendiği gibi bir hata. Yani herkeste olucak diye bir şey yok. Tabii para varsa Elma 11'de alınabilir ama o da bir süre sonra RAM'den patlayacak.

Son düzenleme:
Samsung pişmanlıktır kelimesini duymak gayet doğal. Android sistemi ilk yaygın hale getirip yıllardır stabil kullanamayan tek firma olma rekorunu kırdı bence.
Hala S4 döneminden kalma ön yargılarınızdan kurtulamadınız gitti. Samsung pişmanlıktır demek telefonlarla uzaktan yakından alakan olmadığını gösteriyor.

Exynos işlemcilerinin optimizasyon sorunu yok, S5 modelinden itibarende herhangi bir arayüz sorunu yok. Arayüz sorunu var diyorsan net bir şekilde yalan konuşuyorsun. Güncelleme gelse yapmayın demekte akıllara zarar bir açıklama. Yazdıklarının hiçbir gerçekliği yok, tamamen yalan konuşuyorsun.

Yazdıklarının hiçbir gerçekliği yok
Bu durumların hepsi kendimce ve çevremdeki birçok insan tarafından yaşanmış tecrübelerle sabit. herkes bunları yaşamış/yaşayacak diye birşey yok. kaldı ki yıllarca forum sitelerinde de bu sorunlarla ilgili binlerce makale bulabilirsiniz. Açıkçası konu üzerinde yalan konuşmakla suçlamanız ve bilgisizlikle itham etmeniz marka fanboyluğundan öteye geçmdediğinizi de gösteriyor.
Exynos işlemcilerinin optimizasyon sorunu yok
İfadesi bile bende işlemci üretim sürecini sizin denetlediğiniz, biz kullanıcıların yaşadığı sıkıntıların da marka tirajı için örtbas etmeye çalıştığınız gibi bir imajı yaratıyor. Yani herkes bu sorunları yaşamayabilir. Ama beyan şekliniz hoş değil.
Bence fikirlerinizi beyan ederken üslubunuza ve söylemlerinize de dikkat edin.Burada yaşadığımız tecrübeler ve bilgi birikimlerimiz ile paylaşımlar yapıyoruz. Lütfen bilmeden konuşan insanlar ile karıştırmayınız.

@Silinen üye Beni bilen biliyor asla marka fanboyluğu yapmam, yaptığınız şey tamamen karalama ve yanlış bilgilendirmedir. Android üreticilerin hiçbirinde arayüz sorunu yok, bilindik markaları söylüyorum.

Bu mu senin bilgi birikimin? Exynos işlemciler Mediatek işlemciler değil optimizasyon sorunu olsun.

Eski kalıplaşmış safsatalara inanıp, yok kasıyor demek yanlış yorumlardır. Adamlar her yıl 300 milyon telefon satıyor alanlar enayi mi? Bu sorunları madem yaşıyorsa genelleme yapamazsınız, arkadaş çevreni örnek verip Samsung kötü diyemezsin. Ben de İphone 7 modelinde sorun yaşadım çıkıp Apple kötü, İphone 7 sorunlu mu diyeyim şimdi. Tarafsız olun, burada açıkça marka düşmanlığı yapıyorsunuz.

Sizin bahsettiğiniz olaya göre hiçbir ürün marka sıkıntı çıkarmıyor ve ya çıkarabilir. Benim burada marka karalamak değil markayla ilgili tecrübe paylaşımım açıkçası size baya dokunmuş anlaşılan. O zaman bu arkadaş da "PUBG oynatamayan Samsung S10+'a para iadesi" başlıklı konu açarak veya forumda marka belitilerek açılan açılan birçok konu MARKALAR için karalama mı yapıyor. Nasıl bir düşünceniz var anlamayadım ben. Forumda birbirimize tecrübelerimizi aktararak yaşanılan sorunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz.
Beni bilen biliyor asla marka fanboyluğu yapmam
Yazdıklarınızı okursanız anlarsınız. Exynos sorunsuz, androidde sıkıntı yok, arayüzde de sorun yok gibi söylemler sizin adı geçen markalara sempatiniz olduğunu gösterir. Bu kadar emin konuşuyorsunuz ki sanki üretimini siz yapıyorsunuz. İnsan yapımı her şey sorun çıkartır. Kaldı ki elektronik ürünlerin hepsinde sıkıntılar olur. Sizin söyleminiz o kadar net ve kesin ki sanki siz üretiyorsunuz ürünleri. Exynos işlemcilerin Mediatekle kıyaslamasını yaparak Mediateki karalıyorsunuz o zaman siz de. Binlerce insan Mediatek de kullanıyor. Mediatek işlemcili binlerce telefon/tablet de üretiliyor.
Her şu markayı almayın diyen herkes forumda marka karalaması yapıyor demekki size göre. Bir de tecrübelerim ve çevremdeki tecrübeleri paylaşarak mı markayı karalıyorum. Hiç bir marka/model'den kazancım yok niye karalıyım/öveyim. Forumda amaç bilgi birikimlerimizle birbirimizin sorunlarına yardımcı olmak. Sadece yalancılıkla suçlamanız hoş değil.

Şans işidir çıkarabilir sorun ancak önemli olan kronik olmamasıdır. Bu sorunlar kronik değil. Genelleme yapıyorsun sen genelleme yaparak markayı karalıyorsun ben Samsung modellerini senden daha fazla tecrübe etmişim. Samsung babamın firması değil bana niye dokunsun. Açık açık yanlış yönlendirmeler yapıyorsun.

PUBG oynatamayan Samsung S10+'a para iadesi" başlıklı konu açarak veya forumda marka belitilerek açılan açılan birçok konu MARKALAR için karalama mı yapıyor.
Konuyu açan kişide genelleme yapmış. Bir kişinin yaşadığı soruna bakıp marka ve modelin geneline sorunlu deme hakkınız yoktur. S10 serisi sorunlu değil, S serisi hiçbir zamanda sorunlu olmadı. S5 modelinden önceki cihazlara yazılım sorunu var dersen anlarım.

Çünkü Samsung konusunda yeterince deneyime sahibim, sadece Exynos değil Snapdragon ve Kirin işlemcilerde optimizasyon olarak iyi. Bunları dediğim için bu markalara sempati beslediğim anlamına gelmiyor. Optimizasyon üretim ile ilgili bir şey de değil, örnek vereceksen doğru düzgün örnek ver. İnsan yapımı her şey sorun çıkartır dersen piyasada sorunu olmayan tek bir ürün kalmaz.

Exynos işlemcilerin Mediatekle kıyaslamasını yaparak Mediateki karalıyorsunuz o zaman siz de. Binlerce insan Mediatek de kullanıyor. Mediatek işlemcili binlerce telefon/tablet de üretiliyor.
Mediatek modelleri eskiden daha sorunluydu şimdi sorunları daha az hala da katetmesi gerekiyor. Note 8 PRO modelinde kullanılan MTK G90T gayet iyi bir model. Bu karalama değil eksiklerini diyorum. Senin Samsung'a dediğin gibi Mediatek'in alayı sorunlu demiyorum.

Şu markayı alın diyen kişiyle benim mesajımın ne alakası var, senin yerinde başkası da genelleme yapsaydı hangi marka olursa olsun onu da eleştirirdim. Burada ortada bir sorun yok, yalanlıcılık ile suçlamam hoş değilse mesajlarınızı yazarken tekrardan dikkatlice yazın. Milyonlarca kullanıcıyı enayi yerine koyuyorsunuz bu açıklamayla. Bu söylemlerin doğru olmadığı açıkça ortadadır. İlk Gingerbread sürümünden beri Samsung sorunlu diyen biri yalan söylemiyor da ne söylüyor o zaman. Tarafsız yorum yapın, marka düşmanlığı, fanlığı yapmak kimseye bir şey kazandırmaz.

Samsung'un eleştirilecek tarafları var bunlarında bilincindeyim, o farklı bir konu. Hiçbir firma dört dörtlük değil.

Samsung bu kadar sorunlu olsaydı lider olamazdı, kaç yıldır telefon piyasasında lider yiğidi öldür hakkını yeme. Samsung'ta dört dörtlük bir firma değil ama asla dediğin gibi beş para etmeyen bir marka hiç değil.

Daha da uzatmanın anlamı yok. Önerip önermemen senin tercihin, fanlık ve düşmanlık yapmadan, fiyat performansına bakılarak öneri yapılmalıdır bu herkes için geçerlidir.

Hocam thermal throttling durumu nasıl cihazın sizce?Almayı düşünüyorum da pubg gibi oyunlar oynamak da istiyorum önerir misiniz?

"veya" birleşik yazılacak.
Hocam thermal throttling durumu nasıl cihazın sizce?Almayı düşünüyorum da pubg gibi oyunlar oynamak da istiyorum önerir misiniz?
Haziran ayında alıştım bende. İlk zamanlarda evet optimizasyon sorunu vardı. Bir yazılım güncellemesiyle hallettiler. Her telefonda sıkıntı çıkabilir bunun bilincinde alın markaya özel bir durum değil ve bu kafada insanlara da çok takılmayın.Pubg çok akıcı ve rahat şekilde oynayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…