PUBG "Packet Loss" Sorunu

lacroix

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba değerli Technopat üyeleri. Uzun süre PUBG'ye ara verdikten sonra tekrar başlamak istedim. Oyuna girdiğim günden beri packet loss sorunu yaşıyorum. Birçok çözüm denememe rağmen bunu geçiremedim. Bir anda packet loss yükseliyor ve bu da haliyle oyun kalitesini çok fazla etkiliyor. Denediğim Çözümler:
  1. Oyun dosyasını doğrulamak
  2. FPS sabitlemek
  3. Outfox kullanmak
  4. Modeme restart atmak
  5. Ethernet girişlerini değiştirmek
  6. Ekran kartını ve Windows'u güncellemek
Buna ek olarak bir kaç işlem daha yaptım. Reddit'te okuduğum bir başlık doğrultusunda bu çözümlere başvurdum. Bunlara ekstra olarak ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 2.490
Packet loss yükselince lag da çıkıyor değil mi? Bende de öyle oluyordu cunku :D Büyük ihtimalle internetten kaynaklı.
Evet öyle oluyor maalesef pingte yükseliyor çoğu zaman zaten. Bu sorunu bir tek Pubg'de yaşıyorum. Oyun başında, uçakta genelde insanlar packet loss sorunu yaşıyor ama sonrasında geçiyor. Bende oyun içerisinde de oluyor. Yurt içinde bu konuyla ilgili sıkıntısı olan konu göremedim ama yurtdışında özellikle Amerikanın sahil kesiminde şikayet eden çok fazla insan var.
İnternet sağlayıcısını arayıp ping yüksekliği ile konuşun bence. Ondan kaynaklanıyor olabilir.
Şansımı deneyeceğim umarım bir işe yarar.

Evet öyle oluyor maalesef pingte yükseliyor çoğu zaman zaten. Bu sorunu bir tek Pubg'de yaşıyorum. Oyun başında, uçakta genelde insanlar packet loss sorunu yaşıyor ama sonrasında geçiyor. Bende oyun içerisinde de oluyor. Yurt içinde bu konuyla ilgili sıkıntısı olan konu göremedim ama yurtdışında özellikle Amerikanın sahil kesiminde şikayet eden çok fazla insan var.

Şansımı deneyeceğim umarım bir işe yarar.
Çözüm bulabildiniz mi? Aynı konudan ben de mağdurum.

Merhaba değerli Technopat üyeleri. Uzun süre PUBG'ye ara verdikten sonra tekrar başlamak istedim. Oyuna girdiğim günden beri packet loss sorunu yaşıyorum. Birçok çözüm denememe rağmen bunu geçiremedim. Bir anda packet loss yükseliyor ve bu da haliyle oyun kalitesini çok fazla etkiliyor. Denediğim Çözümler:
  1. Oyun dosyasını doğrulamak
  2. FPS sabitlemek
  3. Outfox kullanmak
  4. Modeme restart atmak
  5. Ethernet girişlerini değiştirmek
  6. Ekran kartını ve Windows'u güncellemek
Buna ek olarak bir kaç işlem daha yaptım. Reddit'te okuduğum bir başlık doğrultusunda bu çözümlere başvurdum. Bunlara ekstra olarak ne yapabilirim?
Aynı sorun bende de vardı. Ben sorunu modemi değiştirerek giderdim. Eski modemimde oyunu hiç oynayamıyordum. Sürekli ağ gecikmesi algılandı hatası alıyordum. Modemi değiştirdim ve sorun ortadan kayboldu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı