PUBG Packet Loss Sorunu

m.kilavuzoglu

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. VodafoNet kullanıyorum ve ping değerlerimde ya da herhangi bir oyunda hiçbir sıkıntım yok fakat ne zaman Pubg girsem Pkt Loss %1 ila %5 arasında sürekli gidip geliyor. Bütün yolları denedim format bile attım ama çözüm olmadı. İnternet sağlayıcısı ile görüştüm 3-4 kere kanal değişimi yaptılar fakat o da çözüm olmadı. Bilgisayar kasasını abimin evine götürdüm orda denedim orda bir sorun çıkmadı gayet %0 güzel bir şekilde oynanıyor. Gerçekten çok büyük stres yaratıyor bu olay bende lütfen bilenler yardımcı olsunlar.

• Format atıldı.
  • Sistem ve driverlar güncellendi.
  • İnternet sağlayıcısından yeni kanal ayarları yapıldı.
  • PingPlotter isimli programdan test edildi, bir ID'de %30 civarı loss var fakat çözüm bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    34,5 KB · Görüntüleme: 977
Binadaki internet portlarından olabilir. Müşteri hizmetlerini bir arayın bir ekip gönderip baksınlar ama ekip göndermek paralı, servis sağlayıcısına göre de değişebilir ücretlendirme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Binadaki internet portlarından olabilir. Müşteri hizmetlerini bir arayın bir ekip gönderip baksınlar ama ekip göndermek paralı, servis sağlayıcısına göre de değişebilir ücretlendirme.
Bunu yarın deneyeceğim. Benim yapabileceğim başka bir ayar var mıdır peki ethernet bağlantısı üzerinden?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı