PUBG PC 2022 yılında tamamen biter mi?

Bana göre, bedava olması da pek işe yaramayacak. 90 TL verdiği hesapta hile açan biri, bedava hesapta dibine vurur. Kısa bir süre içinde oynanmayacak duruma gelir ücretsiz hali. Kurtulamayacak gibi.

Zaten Battle Royale çok sınırlı dışına çıkacak halleride yok er ya da geç bu oyunda bitecek.

Ölü diyenler anlık oyuncu sayısından bir haberler sanırım. Her daim milyonlarca kişi oynamasına gerek yok. Hala steam'de en çok oynanan 3. oyun. Anlık oyuncu sayısı da geçen seneyle aynı olduğunu göze alırsak 2022'de de biteceğini sanmıyorum.

Ölü diyenler anlık oyuncu sayısından bir haberler sanırım. Her daim milyonlarca kişi oynamasına gerek yok. Hala steam'de en çok oynanan 3. oyun. Anlık oyuncu sayısı da geçen seneyle aynı olduğunu göze alırsak 2022'de de biteceğini sanmıyorum.
Oyunun eski kitlesi bırakıyor, giderek kozmetik üzerine yoğunlaşıyorlar. Mesela bu yaz ekip olarak bıraktık, arada birkaç maç atıyorum. Dereceli maçlarda Espor oyuncularından geçilmiyor ve hile arttı. Espor oyuncularının zararı neredeyse oyun oynatmıyorlar. Yıllardır oynarım bu oyunu ama adamlar geldiği zaman öyle bir kitliyorlar ki adım atamıyorsun.

2022'de ücretsiz olunca yeni gelen kitle ile eğlenceli olacağı için belki vakit ayırırım ama genel olarak kan kaybediyor.

Oyunun eski kitlesi bırakıyor, giderek kozmetik üzerine yoğunlaşıyorlar. Mesela bu yaz ekip olarak bıraktık, arada birkaç maç atıyorum. Dereceli maçlarda Espor oyuncularından geçilmiyor ve hile arttı. Espor oyuncularının zararı neredeyse oyun oynatmıyorlar. Yıllardır oynarım bu oyunu ama adamlar geldiği zaman öyle bir kitliyorlar ki adım atamıyorsun.

2022'de ücretsiz olunca yeni gelen kitle ile eğlenceli olacağı için belki vakit ayırırım ama genel olarak kan kaybediyor.
Zaten eski kitlesi yok ama hala Steam'de ne çok oynanan 3. oyuna ölü demeleri komik geliyor. Birçoğu Apex'i daha çok oynanıyor sanıyor.

Zaten eski kitlesi yok ama hala Steam'de en çok oynanan 3. oyuna ölü demeleri komik geliyor. Birçoğu Apex'i daha çok oynanıyor sanıyor.
Apex güzel oyun ama yıllardır PUBG oynayınca alışma sürecinden dolayı uğraşmadım. Genelde benim gibi düşünenler olduğu için ne kadar kötüleseler de PUBG'den kopamıyor 😄

Technopat Haberler

Geri
Yukarı