PUBG PC Reset sorunu

Jay00

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar PUBG'ye girdiğim zaman bilgisayarım tamamen belirsiz zamanlarda kendini resetliyor. Nedenini hiç bir şekilde anlıyamadım. Sorun sadece PUBG oyununda oluyor. Oyun şuan beta sürümünde sorunlu biliyorum ancak başka kimsede yapmıyor bunu anladığım kadarı ile. Sistemim MSI GTX 1080 ekran kartı, İ7 6700K işlemci, 16 GB 3200 MHZ RAM. Sistemim gayet yeterli. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer sorunu bende yaşıyorum. Ben OC sonucu yaşadığımı düşünüyorum. Büyük ihtimalde öyledir. OC varsa sorun ondanda olabilir. Yinede oyun sırasında sistem parimetlerini ve sıcaklıkları gözlemlemekte yarar sağlar.

Benzer sorunu bende yaşıyorum. Ben OC sonucu yaşadığımı düşünüyorum. Büyük ihtimalde öyledir. OC varsa sorun ondanda olabilir. Yinede oyun sırasında sistem parimetlerini ve sıcaklıkları gözlemlemekte yarar sağlar.
Sıcaklık ile ilgili hiç bir sorun yaşamıyorum kontrol ettim. OC yapmıyorum zaten. Anlamadım neden böyle yapıyor. Ve sadece PUBG de yaptığı için sorunu da anlamıyorum.

Sıcaklık ile ilgili hiç bir sorun yaşamıyorum kontrol ettim. OC yapmıyorum zaten. Anlamadım neden böyle yapıyor. Ve sadece PUBG de yaptığı için sorunu da anlamıyorum.
Hocam aynı sorun bende de var. Bilgisayarı yeni topladım daha iki günlük. Sorunu çözebildin mi? PSU'nun özellikleri ve markası ne ve Windows 10 orijinal sürümünü mü kullanıyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu PSU yu kullanıyorum COOLER MASTER G750M 80PLUS 750W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI ayrıca Windows 8.1 Pro işletim sistemim var. Acaba PSU mu yetersiz geliyor olabilir ama 750 W gayet yeterli diye biliyorum.
Bendeki sıkıntı büyük ihtimalle Psu'dan kaynaklı, ikimiz de bilgisayarı yeni almışız. Ben aynı sisteme sahip bir arkadaşımın kullandığı Psu'yu alacağım. Sıkıntı devam ederse Anakart, Cpu ve Gpu'yu servise göndericem. Bunları yapana kadar alternatif çözümler Anakart BIOS'unu var ise güncellemek, bütün driverları tek tek kontrol edip yüklemek. Lütfen çözümü bulursan yazmayı unutma, ben yazıcağım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı