PUBG PC versiyonu Mobile'dan farklı

maXBrak

Centipat
Katılım
18 Ekim 2019
Mesajlar
12
Arkadaşlar bugün PUBG satın aldım. Mobile olarak oynamıştım, PC'de aldım ama hiç beklediğim gibi olmadı, otomatik loot yapmıyor, tek tek kendim almam gerekiyor, kapıyı kendi açmıyor, bunların bir ayarı var mı, yoksa buna alışmak mı lazım? Ayrıca videolarda izliyorum, biri size ateş etiğinde yukarıda sarı işaret çıkıyor, bende yok. Adam bana 1 saat sıkıyor, ben yerini tespit edemiyorum. Kulaklıksız oynuyorum, onun da etkisi var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tek başına oynuyor takım veya iki li değil ama bu işaretleme nasıl oluyor peki
Bu kadar soru soracağına PUBG'ın ayarlarına girip kurcalasan herşeyi çözeceksin zaten. Adamlar her ayar için bilgi vermişler zaten.
Bence kulaklığa çok ta gerek yok yüksek sesle oyun oynuyorsanız (eleştirilere açığım bence daha rahat en azından kafamda agirlik yapmıyor), otomatik alma vs pubg/Lite’da olmayan özellikler arasında steam’den aldıysanız ve 2 saatten az oynadiysaniz iade edin memnun değil iseniz.
Gerçek anlamda oyunların zevkini çıkartmak istiyorsan kaliteli bir kulaklık şart.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı