Epic Games PUBG silah desenimi satabilir miyim?

vendo3207

Picopat
PUBG'de neon dream isimli AUG deseni çıkardım ve fiyatını öğrenmek istiyorum. Silahı satabilir miyim? Veya hesabı satabilir miyim? Kaç para eder?

skini satabilirsin diye biliyorum,steamda topluluk yazısının üstüne gel/pazarı seç/envanteri görüntüle/ordan pubg yi seç/skinin üstüne tıkla/sağ alta in orda kaç tl olduğu yazacaktır ordan sata basarak fiyat neyse ondan az biraz düşük fiyata pazara koyabilirsin.

Epic Games'te maalesef pazar bulunmamakta. Steam'da da her skini satamazsınız, envanter kısmına geldikten sonra uygun olan oyunlardan birini seçmeli ardından filtrele sekmesinden "pazarlanabilir" yazısının önündeki kutucuğu işaretlemelisiniz. Bu şekilde satılabilir öğeleri görürsünüz. Ek olarak oyunda elde edilen son skinler çok satılabilir kategoride olmuyor, özellikle geliştirilebilir olanlar.

Epic Games'te maalesef pazar bulunmamakta. Steam'da da her skini satamazsınız, envanter kısmına geldikten sonra uygun olan oyunlardan birini seçmeli ardından filtrele sekmesinden "pazarlanabilir" yazısının önündeki kutucuğu işaretlemelisiniz. Bu şekilde satılabilir öğeleri görürsünüz. Ek olarak oyunda elde edilen son skinler çok satılabilir kategoride olmuyor, özellikle geliştirilebilir olanlar.

Kafedeki abi 80 seviye olcan bir de bir seviye geliştircenyle satabilirsin dedi doğru mu kendisi sattığımı söyledi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı