Srayne Megapat Katılım 29 Nisan 2016 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2018 #1 Başlıkta belirttiğim gibi ne zaman AR kullanırken durmadan 4x ile red dot arası geçiş yapıyorum ve her seferinde parlaklığını ayaralamak zorunda kaliyorum. Parlaklığı en düşükte nasıl tutabiliriz.
Başlıkta belirttiğim gibi ne zaman AR kullanırken durmadan 4x ile red dot arası geçiş yapıyorum ve her seferinde parlaklığını ayaralamak zorunda kaliyorum. Parlaklığı en düşükte nasıl tutabiliriz.
SouL32tr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2018 Mesajlar 1.062 Makaleler 1 Çözümler 4 6 Mart 2018 #2 En düşük parlaklık varsayılan olarak gelirse oyuna o zaman Tabi varsa bi yolu bende izlemedeyim. Artı 0 Eksi
GorkemRyz Kilopat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 165 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı, Freelancer, Programmer 12 Mart 2018 #3 Başka bir silahı eline aldığın zaman eski silahına geçince direkt sıfırlanıyor. Aynı sorunu ben de yaşıyorum çözümünü bulursanız paylaşın. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2018 Artı 0 Eksi
Başka bir silahı eline aldığın zaman eski silahına geçince direkt sıfırlanıyor. Aynı sorunu ben de yaşıyorum çözümünü bulursanız paylaşın.
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 17 Mart 2018 #4 Bu bir sorun değil. Henüz oyuna parlaklık kaydetme özelliği gelmedi. Suggestions Buraya böyle bir öneri için konu açabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bu bir sorun değil. Henüz oyuna parlaklık kaydetme özelliği gelmedi. Suggestions Buraya böyle bir öneri için konu açabilirsiniz.
KS KS Srayne Megapat Katılım 29 Nisan 2016 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2018 #5 NookumPie dedi: Bu bir sorun değil. Henüz oyuna parlaklık kaydetme özelliği gelmedi. Suggestions Buraya böyle bir öneri için konu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Keşke İngilizcesi iyi olan biri konuyu açabilse. Artı 0 Eksi
NookumPie dedi: Bu bir sorun değil. Henüz oyuna parlaklık kaydetme özelliği gelmedi. Suggestions Buraya böyle bir öneri için konu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Keşke İngilizcesi iyi olan biri konuyu açabilse.