PUBG sınırsız nasıl ücretsiz alırım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
PUBG şu an Steam'de 3 günlük ücretsiz oldu. Bunu sınırsız yapmanın bir yönetimi var mıdır? Satın alacak param kalmadı da çok istiyorum.
Öyle bir şey yapmak adaletli değil.
Onu yapabilmenin çözümü olabilse bile söylemem, millet para verip alıyor sen beleşe konmaya çalışıyorsun. Yaz indirimlerine yakın zaman var bekle, para biriktir ve al.

PUBG şu an Steam'de 3 günlük ücretsiz oldu. Bunu sınırsız yapmanın bir yönetimi var mıdır? Satın alacak param kalmadı da çok istiyorum.
Öyle bir yöntem yok. Çok istiyorsanız oynamak şimdilik PUBG Lite oynayın 25 Haziran'da yaz indirimlerinde 30-40 lira gibi bir fiyata düşeceğini düşünüyorum belki o zaman alabilirsiniz.

Kendine pet şişeden bir kumbara yapıyorsun, içerisine elinde kalan bozukları atıyorsun. 1 ay sonunda inan çıkan paraya şaşırırsın. Yanlış anlama maddi durum iyiliği veya kötülüğüyle alakasız bir durum. O gün yiyeceğin cips çikolatanın parasını atarsın, illegale başvurmadan istediğin oyunu alırsın.

PUBG Lite oyna kardeşim benim aynı şey zaten hemen hemen.
%85 hilecinin vurması dışında aynı oyun evet. Paralı olanında da durum çok farklı değilmiş duyduğuma göre.

Sürekline online çalışan oyunlarda korsan yoktur. Sürekli bağlantı halinde olursun çünkü. Diğer oyunlarda kandırma yolları izlenir ve bağlantı engellenir. (korsan sunucu da var mıydı, evet vardı. Ama peşine düşüp kapatıyorlar.)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı