PUBG Lite optimizasyonu kötü diye duymuştum ama.PUBG Lite varken arkadaş niye 30 fps'de çizgili çizgili iğrenç grafiklerde oynasın?
Hayır, güncel bir sistem ile 100-150 FPS alınabilir.PUBG Lite optimizasyonu kötü diye duymuştum ama.
Küçükken çok GTA San Andreas oynamak isterdim, dua ederdim, birgün uyandım yanımda DVD'si var. Annem almış yazık.Yatmadan önce dua ederseniz belki Steam kütüphanenizde uyandığınız da görebilirsiniz. Ben küçükken GTA San Andreas oynamak isterdim, öyle yapardım ama olmazdı.
Kötü olsa bile emin olki o "rezalet" emulatör optimizasyonundan 10 kat iyi ve stabil.PUBG Lite optimizasyonu kötü diye duymuştum ama.
Maalesef nedense saçma konular önemli konulardan daha çok ilgi görüyor. Sanırım insanlar cipsini kolasını alıp bu tür saçmalıkta konulara gülüp eğleniyorlar.lan böle saçma bi soru sordum 200 kişi cevap yazmış önemli bişi yazıom 1 kişi anca çıkıyosaçma olduğunu bende biliyorum
Lan böyle saçma bir soru sordum 200 kişi cevap yazmış önemli bir şey yazıyorum 1 kişi anca çıkıyorSaçma olduğunu ben de biliyorum.
Hala yazıyorlar.
Ne güzel işteKüçükken çok GTA San Andreas oynamak isterdim, dua ederdim, birgün uyandım yanımda DVD'si var. Annem almış yazık.
Lan böyle saçma bir soru sordum 200 kişi cevap yazmış önemli bir şey yazıyorum 1 kişi anca çıkıyorSaçma olduğunu ben de biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.