PUBG siyah ekran sorunu

• Konuyu başlatan Arvas
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.426

Arvas

Centipat
Oyunda AMD'nin FPS değerlerini göstermesi için alt+r yaptım ekrana geldi, sıcaklık falan yazıyordu ama FPS görünmüyordu. Birkaç saniye geçtikten sonrada siyah ekran oldu restart atmak zorunda kaldım. Radeon uygulamasını kapatıp tekrar girdim biraz oynadıktan sonra siyah ekran atmadı ama crash hatası aldım. Oyun direkt kapandı. Kartım Gigabyte 5700 XT Gaming OC. 2 gün önce aldım. Oyun hediyesi vardı onları da aldım. Yine de iade etme şansım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSİ Afterburner'dan mı bakıyorsun FPS değerlerine. Eğer öyleyse MHZ veya voltaj değerleriyle oynadın mı?
Oynadı isen crash verebiliyor ama ekran kartının kendisinde de sıkıntı olabilir 2 gün olmuş tabi ki de iade edebilirsin.

MSİ Afterburner'dan mı bakıyorsun FPS değerlerine. Eğer öyleyse MHZ veya voltaj değerleriyle oynadın mı?
Oynadı isen crash verebiliyor ama ekran kartının kendisinde de sıkıntı olabilir 2 gün olmuş tabi ki de iade edebilirsin.
Hediye oyunları aldım ama. Afterburner ile değil Radeon uygulamasından bakıyorum. Cayma hakkımı mı kullanmam gerekiyor?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı