PUBG Sizce İyi Bir Oyun mu?

KetumEmir

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet soru başlıktaki gibi. Her yerde PUBG oyununun reklamlarını, kaç sattığını ya da kaç milyon kişinin oynadığını görüyorum. Mantık güzel ama optimizasyon çok kötü. FPS dropları oluyor, FPS iyi sistemlerde bile yerlerde, tek bir oyun modu var. Ve en kötü yanı firmaların bu tip yarım yamalak oyunları görüp nasıl olsa satar mantığıyla piyasaya sürmesi. Sizce PUBG yeterli ve iyi bir oyun mu ?

Şu an kendi türünde en iyi olarak geçiyor ve halen hızla satmaya devam ediyor. Son gelen güncellemeler ile de performans yavaş yavaş düzeliyor. Sonuçta oyun açık betada idi. Optimizasyon sorunları olması normal. Önemli olan yapımcıların yatmayıp, zamanla düzeltmesi.

Tek başına oynayacaksanız bir süre sonra sıkacağını düşünüyorum. Arkadaşlarınızla oynarsanız tadından yenmez.

Oyunun grafiği, optimizasyonu ya da oynanışı gibi şeyleri bir kenara bırakırsak şahsen bireysel oynayan biri olarak takım oyununun daha keyifli olacağını düşünüyorum. Takım oynayan arkadaşlarım da var. Ben henüz oynayamadım o şekilde. Bireysel oynamaktan çok keyif aldım diyemem.

PUBG çöp mü? Mekanik olarak çöp ki fiyatını haketmiyor. Bir süre sonra arkadaşlarla dahi sıkıyor. Almanı tavsiye etmem. Tek iyi yanı son gelem kutular ile para biriktirip başka oyun alabilmek oldu. Kutuların da fiyatı düştü artık.

Şimdi oyunun fanboyları gelir de "Bilgisayarı kaldırmılyor da gelmiş ne diyor?", "Parası yetmiyor da alamıyor" vs. demesin diye yazıyorum. Hali hazırda oyun kütüphanemde mevcut.

PUBG güzel oyun, fakat son zamanlarda tam bir keko, apaçi oyunu oldu. Herkesin elinde bir PUBG var bence oyunun pek bir olayı yok, millet zaten CS'den ve LoL'den baymıştı o yüzden patlama yaşandı biraz da geliştiricinin akıllılığı diyelim. FPS dropları, optimizasyonlar düzeliyor yavaş yavaş. Güzel oyundur ama biraz overrated. Ha bir de hiç LAN game tecrübesi olmamış, ekipmanlar sayesinde, paranın sayesinde, kitlesi sayesinde turnuvaya çağırılıp, tek işi yayın açmak olan mouse tutmayı bilmeyen insanlarında ego kasmasına yardımcı oldu.

Son düzenleme:
Tencentin Europa diye yeni bir oyunu çıkıyor. Grafikleri ve fragmanına bakarsak pubgye on basacak bir oyun olacak ama yerini alır mı bilmem. Sorunuza gelecek olursam şuan steamde 70 tl. Eğer aceleniz yoksa indirimleri bekleyin derim. Oyunlara para vermeyi pek sevmem (yanlış anlamayın korsan falan değilim ) ama bu parayı da gerçekten hakettiğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…