PUBG Sona mı Eriyor?

OPERATÖR GOD

Hectopat
Katılım
28 Ekim 2019
Mesajlar
1.463
Makaleler
6
Çözümler
12
Arkadaşlar Steam'de şu anda 87 TL'ye PUBG oyunu satılmaktadır, 2016'da Alpha versiyonu çıktı. Sonra 2017 Aralıkta hazır hale geldi ve satışa sunuldu. 2018'de 900 milyon yüklemeye sahip oldu fakat günümüzde bu sayı belli olmasa da birkaç gün PUBG oynayan Twitch yayıncıları izleyin oyuncu sayısının 64 olması için çok uzun süre bekliyorlar.
(Dereceli maçta bot yok normal maçta bot var) ve (Dereceli maç maks 64 kişi alıyor.) Sence PUBG'nin sonu mu geliyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mobili daha uzun süre gider çünkü başka bir alternatifi yok aynı kalitede. Ama hileler filan işin suyunu çıkaran bunca şikayete rağmen hala çok fazla ve bu yüzden kan kaybetmeye devam ediyor. İstediği kadar içerik üretsin insanlar bir zaman sonra yeter ula bu kadar emek verip hileden tek yiyeceğime oynamam daha iyi diyor.
 
Normalde Battle Royale sevmem ama Warzone beni içine çekti resmen ciddi ciddi oynadığım sayılı oyunlardan biri oldu. Kalite olarak arada dağlar kadar fark var. PUBG Bitik bir oyun arkadaşların dediği gibi oyunu oynayan sadece kemik kitle kaldı.
 
Herkes şu resimde nerede olduğu göstersin 😀

MountMevzuat.png


Bence tam burada;

ss.png
 
Aynisi yillardir CS: GO icin de söyleniyor. PUBG su an en cok oynanan oyunlar arasinda, bittigi falan da yok. Güncelleme aldigi sürece kolay kolay sonunun gelecegini sanmiyorum.

Team Fortress 2'nin bile 13 sene sonra hala hatri sayilir derecede oyuncu kitlesi varken, bu iki oyunun bittigini söylemek pek inandirici gelmiyor.

Bunu söyleyen arkadaslar ne yapmak, nereye varmak istemektedirler?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı