Şimdi ben gamepower luna kulaklık var
Yazılımını açıp 7.1 ve 3D özelliğini acıyorum ama kulaklığın kendi özelliği yine sorun olurmu acaba
Sanmıyorum. Ben de her gün oynuyorum, sistemimde sürekli açık olmam üzere şunlar kurulu:
1) Hesuvi ile 3D ses
2) ISLC ile düzenli olarak RAM temizleme
3) Fare için Logitech yazılımı başka türlü polling rate'i 1000 yapamıyorum.
4) FPS sınırlama için Riva Tuner Server Statistics
Hiç birisi oyunun exe dosyalarının komutlarına müdahale etmiyor. Anti-Cheat sistemleri, oyunun mevcut ve yaratılan exe, dll dosyalarının komutlarını uygulamalarına müdahale var mı onu bakıyorlar. Bir de bunların bulunduğu klasörü tarıyorlar. Diğer yerlere bakmaları zaten kişisel hakları ihlal olacağı için bir şey yapamazlar.
Bu yazılımlar, Riva Tuner hariç, oyun exe'sine doğrudan bağlanmıyor bile. Riva Tuner'ı da anti-cheat sistemleri tanıyor. Canları istemese izin vermezler, Destiny 2 örneğinde olduğu gibi. Doğrudan banlama yapmazlar.
Bu gibi yazılımların ban sebebi olabileceğini söyleme sebepleri, onların isimleri ve exe'leri üzerinden başka şeyler enjekte edilebilir olması. Sözde Logitech.exe adıyla çalışan bir uygulama, arka planda kendisine bağlı bir fare yazılımı ile sizin yerinize ateş ediyor ve herkesi headshot vuruyorsa oyun sizi banlar (yakalarsa tabi ki). Orijinal Logitech.exe'nin böyle bir riski yok.