Çözüldü PUBG tam ekran olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yiğit321321

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Ben PUBG indirdim sonra kastı oyun. Oyunu yeniden başlattım. Sonra oyun tam ekran olmuyor ve oyundan atıyor.

pubg.PNG

Çözüm
Kanka DX 12 yazıyorum bulunama diyor.

Hocam DirectX12 ile alakalı yerleri aynı şekilde yazıyı değiştirmeden sadece başını 11 yapın bir de dosyalara göz gezdir arada bir yerlerde o yazı var hocam. Ya DX12 diye geçiyordur ya da DirectX12 diye geçiyordur tek yapmanız gereken onları bulup 11 ile değiştirmek hocam.

Bir de sadece DX yazmayı dene veya sadece DirectX yazmayı dener misin hocam?

Hocam sorununuz düzeldi mi?
Ayarlara girin DirectX 12'yi kapatın.

Ben DirectX 12'yi açtığımda ekran çözünürlüne bir şey oldu ve tam ekrana geçmemişti DirectX 12'yi 11'e çevirdim geçti.

Ayarlara girin DirectX 12'yi kapatın.

Ben DirectX 12'yi açtığımda ekran çözünürlüne bir şey oldu ve tam ekrana geçmemişti DirectX 12'yi 11'e çevirdim geçti.

Kanka oyunada girmiyor haklısın bu arada DirectX 12 yaptım sonra oldu ama oyunada girmiyor ana ekran da kasıyor.

Alt+Enter bas tam ekrana geçer.
knk geçiyor ama oyun kasıyor ilk oyuna girdiğimde ana ekranda kasmıyor dirext 12 yaptıktan sonra kasmaya başladı

Kanka oyunada girmiyor haklısın bu arada DirectX 12 yaptım sonra oldu ama oyunada girmiyor ana ekran da kasıyor.

Hocam dosyalara gir Config dosyasından DX12 yazan yerleri DX11 ile değiştir düzelecektir. Sana hemen dosya konumunu atacağım bekle.

Appdata/Local/TslGame/saved/config/WindowsNoEditor /game user settings
Ondan sonra CTRL+F yap DX12 diye arat DX12 yazan yerleri DX 11 ile değiştir.

Hocam dosyalara gir Config dosyasından DX12 yazan yerleri DX11 ile değiştir düzelecektir. Sana hemen dosya konumunu atacağım bekle.

Appdata/Local/TslGame/saved/config/WindowsNoEditor /game user settings.
Ondan sonra CTRL+F yap DX12 diye arat DX12 yazan yerleri DX 11 ile değiştir.

Hocam DirectX12 ile alakalı yerleri aynı şekilde yazıyı değiştirmeden sadece başını 11 yapın bir de dosyalara göz gezdir arada bir yerlerde o yazı var hocam. Ya DX12 diye geçiyordur ya da DirectX12 diye geçiyordur tek yapmanız gereken onları bulup 11 ile değiştirmek hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Düzeldi hocam elinize kolunuza sağlık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. Ben PUBG indirdim sonra kastı oyun. Oyunu yeniden başlattım. Sonra oyun tam ekran olmuyor ve oyundan atıyor.

Eki Görüntüle 1505584
arkadaşlar yüksek segment ekran kartları atıyorum rx 6700 xt veya rtx 3080 üzeri ekran kartlarında dx12 önerilir grafik ve bellek kullanımı artığı için ekran kartları kullanılmaya başlar fakat pubg de bu henüz 5 yıldır beta aşamasında olduğu için bilinçli kullanmanızı tavsiye ederim. kısaca dx12 kullanın ama yüksek bir ekran kartınız varsa kullanın tam ekran sorunu devam ediyor ama control+enter ile bunu çözebilirsiniz. yüksek segment ekran kartlarının pubg de düşük fps vermesinin sebebi ise dx11 ve dx11e yani gelişmiş sürümü ekran kartını tam kullanamamasından kaynaklıdır. bu cevapta hem yüksek ekran kartlarının düşü fps almasının bir cevabı olsun hemde tam ekran sorununa mütavık bir cevap.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı