Bunu neye dayanarak söylediniz? O ekran kartı ve işlemci ile 1080 değil oyunu bile oynaması imkansız.İşlemcin çok eski bunla PUBG Mobile oynaman imkansız ama PUBG Lite oynayabilirsin 1080P de 20-30 FPS ile.
Dostum ekran kartın çok eski. Büyük ihtimalle dahili ekran kartı kullanıyorsun.Hocam oda yüklü lakin aşağıdaki hatayı alıyorum![]()
Pubg lite'da DX 11destekleyen bir ekran kartı alarak oynayabilir.Bunu neye dayanarak söylediniz? O ekran kartı ve işlemci ile 1080 değil oyunu bile oynaması imkansız.
Kanka kusura bakma ama Onboard'dan oynanmaz seni polise ihbar etsem tarihi eser kaçakcılığından içeri alırlar :dHocam oda yüklü lakin aşağıdaki hatayı alıyorum![]()
Tavsiyem R7 240 2GB versiyonunu alması. Hem düşük fiyat hemde oyunu 1080p orta ayarlarda rahat bir şekilde oynar. Hatta belki yüksek ayarlarda bile oynayabilir.Pubg lite'da DX 11destekleyen bir ekran kartı alarak oynayabilir.
Kanka kusura bakma ama Onboard'dan oynanmaz seni polise ihbar etsem tarihi eser kaçakcılığından içeri alırlar :d
Malesef dostum. elinde 200 250 TL paran varsa R7 240 alabilirsin sıfır´olarak. Oda sana yeter şimdilik.Teşekkürler arkadaşlar, peki herhangi bir şekilde oynamam mümkün değil mi ?
Evet dostum. Ekran kartın yetersiz olduğu için bu hatayı alıyorsun. Oyunu açmayı başarsan bile oynayamazsın. Çünkü video belleğin çok düşük.Hocam ekran kartı mı bahsettiğiniz biraz açarmısınız lütfen .

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.