tuyas1 Kilopat Katılım 19 Ekim 2016 Mesajlar 120 Çözümler 1 24 Haziran 2017 #1 Merhaba yakın zaman PUBG aldım fakat örnek veriyorum ayarlara tıklamak için tam üzerine değilde yanlarda bir yerlere tıklayınca açılıyor sildim tekrardan yükledim aynı şekilde hiçbir şeyin üzerine tıklayamıyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olsun.
Merhaba yakın zaman PUBG aldım fakat örnek veriyorum ayarlara tıklamak için tam üzerine değilde yanlarda bir yerlere tıklayınca açılıyor sildim tekrardan yükledim aynı şekilde hiçbir şeyin üzerine tıklayamıyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olsun.
gvgod Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 800 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye 24 Haziran 2017 #2 Bu sorun tam ekran pencereli modunda mı oluyor? Bu modda oluyorsa bir de tam ekran modunda deneyin. Artı 0 Eksi
fearlesshuman Hectopat Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 731 Makaleler 4 Çözümler 5 24 Haziran 2017 #3 Windows ölçeklendirme ayarlarınız %100 mü? Artı 0 Eksi
gracefulrebel Decapat Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 4 12 Haziran 2019 #4 gvgod dedi: Bu sorun tam ekran pencereli modunda mı oluyor? Bu modda oluyorsa bir de tam ekran modunda deneyin. Genişletmek için tıkla... ikisindede fearlesshuman dedi: Windows ölçeklendirme ayarlarınız %100 mü? Genişletmek için tıkla... windows 7 de öyle bir ayar bulamadım ama çözünürlük 1920x1080 ve bu arada oyunu onarsanız bile hiçbir şey düzelmiyor Son düzenleme: 12 Haziran 2019 Artı 0 Eksi
gvgod dedi: Bu sorun tam ekran pencereli modunda mı oluyor? Bu modda oluyorsa bir de tam ekran modunda deneyin. Genişletmek için tıkla... ikisindede fearlesshuman dedi: Windows ölçeklendirme ayarlarınız %100 mü? Genişletmek için tıkla... windows 7 de öyle bir ayar bulamadım ama çözünürlük 1920x1080 ve bu arada oyunu onarsanız bile hiçbir şey düzelmiyor