Alıcı PUBG Türk Telekom gameon kodlarınızı alıyorum

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Hayır
Davet gönderdim hocam ismim Samet. Alırsanız 1 tane var.

Davet gönderdim hocam ismim Samet. Alırsanız 1 tane var.
Tamamdır, yarın haberleşiriz hocam.

Hala almaya devam ediyorum arkadaşlar. Bana önceden yazan kişilerinkini alıp sonra yazanlardan alacağım ki kimsenin hakkına girmeyeyim. Discord ya da Steam üzerinden ulaşabilirsiniz. Elinizde toplu kod varsa çok daha iyi olur.

Kod olanlar yazabilir, toplu kod lazım. Ne kadar varsa almayı düşünüyorum akşam.

Son düzenleme:
Tamamdır, yarın haberleşiriz hocam.

Hala almaya devam ediyorum arkadaşlar. Bana önceden yazan kişilerinkini alıp sonra yazanlardan alacağım ki kimsenin hakkına girmeyeyim. Discord ya da Steam üzerinden ulaşabilirsiniz. Elinizde toplu kod varsa çok daha iyi olur.

Kod olanlar yazabilir, toplu kod lazım. Ne kadar varsa almayı düşünüyorum akşam.
Elimde 1 adet var istek yolladım.

Kabul ettim.

Tabii, ihtiyacım var. Ne kadar çok olursa o kadar iyi olur benim için. Akşam tam bir sayıyla gelirseniz daha iyi olur. Discord'ya da Steam üzerinden ekleyebilir misiniz?

Sayı olarak şu anlık kesin olmasa da akşam haberleşiriz. Şu an evde değilim o yüzden akşam sizi ekleyeceğim.

+Ref, alışverişimiz başarılı bir şekilde gerçekleşti. Kendisine teşekkür eder ve iyi sosyaller dilerim.

Teşekkürler herkese yardımcı oldukları için.
Kod alımına şu anlık ara verdim lakin beni eklemeyi unutmayın ve elinizde kaç adet olduğunu söyleyin. Duruma göre birkaç gün içinde alabilirim.Diğer ay mutlaka alacağım, ilk gün veya ikinci gün toplu satmak isteyen olursa şimdiden beni eklesin ya da ekli olanlar da bana tam net bir sayıyla o günlerde geri dönüş yapsın lütfen. Teşekkürler. Bu da referans olarak kalsın arkadaşlar, birçok mesaj mevcut ama bu yeterlidir.
WhatsApp Görsel 2025-08-22 saat 00.31.37_2c1db3ab.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı