Tamamdır, yarın haberleşiriz hocam.Davet gönderdim hocam ismim Samet. Alırsanız 1 tane var.
Elimde 1 adet var istek yolladım.Tamamdır, yarın haberleşiriz hocam.
Hala almaya devam ediyorum arkadaşlar. Bana önceden yazan kişilerinkini alıp sonra yazanlardan alacağım ki kimsenin hakkına girmeyeyim. Discord ya da Steam üzerinden ulaşabilirsiniz. Elinizde toplu kod varsa çok daha iyi olur.
Kod olanlar yazabilir, toplu kod lazım. Ne kadar varsa almayı düşünüyorum akşam.
Kabul ettim.Elimde 1 adet var istek yolladım.
Tabii, ihtiyacım var. Ne kadar çok olursa o kadar iyi olur benim için. Akşam tam bir sayıyla gelirseniz daha iyi olur. Discord ya da steam üzerinden ekleyebilir misiniz?Elimde bir kod var ama aksama doğru artabilir. İhtiyacınız olursa iletisime geçelim.
Kabul ettim.
Tabii, ihtiyacım var. Ne kadar çok olursa o kadar iyi olur benim için. Akşam tam bir sayıyla gelirseniz daha iyi olur. Discord'ya da Steam üzerinden ekleyebilir misiniz?
Tamamdır bekliyor olacağım. Teşekkürler.Sayı olarak şu anlık kesin olmasa da akşam haberleşiriz. Şu an evde değilim o yüzden akşam sizi ekleyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.