PUBG UC alınabilecek siteler hangileri?

PUBG Elite Pass yani 720 UC almak istiyorum. Kabasakal'ı çoğu kişi öneriyor ama bilemedim çok fazla şikayet var. Kabasakal güvenli mi, değilse UC alabileceğim site önerir misiniz?

Hocam ben alışveriş yaptığım yerler şunlar:
S2gepin, oyun alışveriş, midasbuy, İtemsatış ve kabasakal bunların hepsinden alışveriş yaptım. Hepsinde sorun yaşamadım aralarında en güvenerek ve en çok alışveriş yaptığım yer midasbuy ardından İtemsatış ve oyunalışveriş midasbuy diğerlerine göre PUBG UC olarak ve Pass satmada ezici bir üstünlüğü var fiyatta uygunsa midasbuy önerimdir.

Hocam ben alışveriş yaptığım yerler şunlar:
S2gepin, oyun alışveriş, midasbuy, İtemsatış ve kabasakal bunların hepsinden alışveriş yaptım. Hepsinde sorun yaşamadım aralarında en güvenerek ve en çok alışveriş yaptığım yer midasbuy ardından İtemsatış ve oyunalışveriş midasbuy diğerlerine göre PUBG UC olarak ve Pass satmada ezici bir üstünlüğü var fiyatta uygunsa midasbuy önerimdir.
İtemsatışı bende çok seviyorum oldukça güvenilir, midasbuydan alacaktım ama paparadan her ödemeye geçtiğimde sadece siyah ekran geliyor gerisi yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı