Çözüldü PUBG ve Apex bağlantılarım oyun içerisinde kopuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

erdal33

Hectopat
Katılım
24 Eylül 2017
Mesajlar
49
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Öncelik ile Apex Legends ve PUBG oyunlarında, internetimde hiçbir problem yok iken bir anda oyun içerisinde 2-3 saniyede bir geriye atıyor. Bu hatanın adı Apex Legends oyununda “ prediction error “ olarak geçiyor. Süperonline ile görüştüğümde ise kendileri ağda hiçbir sıkıntınız yok bağlantı sinyallerinde problem yok diyorlar. Port açmamızı istediler ve port numaralarını buldum gönderdim. Opening Ports for Apex Legends using Your Router
Bu sitede görüldüğü gibi portlar. Bunların hangisi içsel hangisi dışsal port onu da bilmiyorum. Ben bunlara nasıl ileteceğim bu portları. Fakat benden oyun sunucusunun IP adresini istiyorlar port açabilmek için. İp adreslerini nasıl bulacağım? Port açma videolarında kimse oyun IP adresi yazmıyor. Lütfen bu konuda çok mağdurum bana yardımcı olur musunuz? Bu sorunu nasıl çözeceğim bir türlü halledemedim. Süperonline hangi bilgileri nereden alıp vermem lazım yardım edin.
 
Paket kaybı var demişsin o zaman ben pek yardımcı olamam en fazla snr değerini artırıp hızını düşürebilirim böylece bağlantın daha stabil hale gelir. Paket kaybı sorunu altyapı kaynaklıdır.
kardesım bi yardımcı olsan
valla dostum bu konuda tıkandım ben. Ahmed Ensar'a sorsana gelince bir baksın.
saol kardesım genede.
 
Apex'e girdiketen 5 6 dk sonra modem kendini resetliyor. R internete kabloyla bağlanıyorum bu sorun 2 aydır devam ediyor bu sorun üstüne internet paketini degiştirdim, modem degişti ama sorun düzelmedi.
 
Tekrar id atsana DNS değiştirince TV koptu :D
Birkaç saat uzun incelemelerin ardından sorunu inş. bulduk ama birşey değişmedi çünki sorun hepimizin ortak sorunu altyapı ve TT.
Hocam ben de çok benzer bir sorun yaşıyorum, oyunlarda bağlantı kopuyor hiçbir hata olmadığı halde. Superonline yeni geçtim ve geçtikten sonra oldu. bana da yardımcı olabilir misiniz acaba nasıl çözebilirim?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı