PUBG ve GTA 5 için düşük bütçeli sistem toplama

vsCecen34

Hectopat
Daha fazla  
PUBG, GTA 5 ve benzeri oyunları rahat bir şekilde orta ve yüksek ayarda kasmadan fps sorunu olmadan oynayabileceğim PC toplamak istiyorum. Set halinde yazıp yardımcı olursanız sevinirim. Bütçem yüksek değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim abi
peki İ3 veya İ5 işlemci olması daha iyi olmaz mı ilerleyen zamanlarda yeni çıkan oyunlarda kasmaması rahat oynayabilmek için yoksa bu sistem yeterli gibi mi
Abi demenize gerek yok :D Belki de siz benden hayli büyüksünüzdür.

Pentiumlara hyper threading özelliği gelmeden önce dediğiniz sıkıntı olabilirdi. Ancak dediğimiz G4560 I3 lerden hiç geride kalacak bir işlemci değil. Tam bir F/P canavarı.

Abi demenize gerek yok :D Belki de siz benden hayli büyüksünüzdür.

Pentiumlara hyper threading özelliği gelmeden önce dediğiniz sıkıntı olabilirdi. Ancak dediğimiz G4560 I3 lerden hiç geride kalacak bir işlemci değil. Tam bir F/P canavarı.
forumlarda çok gezdim devamlı farklı sistemlerden bahsedip insanları ikilemde bırakılıyor şimdi onu değilde 50 liraya fark versedin şunu alsaydın gibi laflar gerçekten insanı çok kötü şühpelere düşüyor ben bu sistemle oyun oynarken video alabilir miyim peki monitor olarak 106 ekran led tv var birde samsung syncmaster 940bw 17 inc ekranım var oyunlarda monitor fark ettirir mi

genelde 106 kullanıyorum

forumlarda çok gezdim devamlı farklı sistemlerden bahsedip insanları ikilemde bırakılıyor şimdi onu değilde 50 liraya fark versedin şunu alsaydın gibi laflar gerçekten insanı çok kötü şühpelere düşüyor ben bu sistemle oyun oynarken video alabilir miyim peki monitor olarak 106 ekran led tv var birde samsung syncmaster 940bw 17 inc ekranım var oyunlarda monitor fark ettirir mi

genelde 106 kullanıyorum
Tv de oyun oynanmasını tavsiye etmem. Input lag denilen görüntünün ekrana geç yansıması sorunu ortaya çıkar. Ayrıca yeni monitör de almalısınız bence.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı