PUBG ve GTA 5 için düşük bütçeli sistem toplama

Uyardığın için teşekkür ederim az kalsın arkadaş kurbanı oluyorduk yani vay be

Belki alacağınız sistemde öyle aşırı fazla performans farkı olmayacak arkadaşınızın sistemiyle ancak daha az güç tüketen ve yeni nesil ekran kartınız olacak, işlemciler için inceleme yapmam lazım tam bir şey söylemek için tabi. Başka kişilerin de yorum yapmasınız bekleyin yinede. Belki benim yanlış bildiğim bir şeyler vardır sizi yanlış yönlendirmiş olmayalım :)

bu döviz bu sene ikidir beni vuruyor araba alacaktım fiyat aldım sonra parayı bekledim 2 hafta sonra arabayı almaya gittim 2 hafta içinde bir arabaya 8 bin fark gelir mi oda beni buldu. pc konusunda bak yine bana vurdu. bizde alalım ilerde belki yükselir yine satarken zarar etmeyiz

Ülkede olaylar varken kurun böyle olması gayet doğal. Sınırda çatışma var. Ülkede mülteciler ek nüfus ve ek gider ki çoğu sadece masraf,(yanlış anlaşılmasın mültecileri istemiyorum demiyorum çalışıp hakkıyla kazansınlar.) Musul Kerkük'e çatışmaya girildi. Siyasi olarak da dalgalanmalar var, biliyorsunuz ki başkanlık geldi. Ayrıca Avrupa ve Amerika ile olan ilişkilerde herhangi bir kötü durumda kuruş kuruş artarak dolar TL'yi eziyor. Kanımca 3-4 sene geçmeden ekonomi düzelmez bulabileceğiniz en düşük fiyata en iyi ürünü almaktan çekinmeyin, pişman olursunuz.

Dipçe : Siyasi bir mesaj yoktur sadece doların neden yüksek olduğunu anlatmak için yazdım!

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı