Fortnite etkinlikleri muhteşem.
Build yapabiliyorsanız fortnite, yapamıyorsanız PUBG diyorum.
Build'ten anlıyorsan Fortnite. Arkadaşımla eskiden fortnite'yi silmeden önce vs atıyordum adam 1 saniyede özel havuzlu otel dikiyor.
Sanırım benim gibi genel olarak build olayı güzel bulunmuyor.Fornite'da blok bina yapma meseleleri falan çok sinirimi bozuyor. Yoksa silahlar ve vuruş hissi hoşuma gidiyor aslında. Onu farklı bir mod ile ayırsalar oyuna çok oyuncu gelir. PUBG'de mobil ve lite çöp Steam versiyonunu oynarsan sarıyor.
Hocam Apex Legends beni sarmadı pek neden bilemiyorum. Belki Anthem'den nefret eden oyunculardan olduğum için sarmamış olabilir. Benziyor oynanışı çünkü.Sanırım benim gibi genel olarak build olayı güzel bulunmuyor.
Apex Legends'i sevmemin nedeni de bu zaten.
Kusura bakmayın kategoriyi görmemişim ama mobilde ''PUBG'' yok ''PUBG Mobile'' var. Her iki oyunda bilgisayarda olunca bilgisayar oyunu sandım.Android oyunları üzerinden açmış. Mobil olarak karar vermelisiniz.
Takım arkadaşlarınız varsa en iyi oyun bana göre. Yoksa adam gidiyor anında ölüyor rekabette sinir bozuyor.Hocam Apex Legends beni sarmadı pek neden bilemiyorum. Belki Anthem'den nefret eden oyunculardan olduğum için sarmamış olabilir. Benziyor oynanışı çünkü.
Eğer çok oynarım gelişirim diyorsan ve daha çok savaş istiyorum dersen PUBG. Ama ben adamla oynamak istiyorum dalgada geçmek istiyorum diyorsan Fortnite.Sizce hangisi? Ben ikisini de oynuyorum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.