PUBG vs R6s vs CS GO Oyun Tavsiyesi

RTX 2080 Ti

Kilopat
Ben 2 tane oyun alacağım. Birine karar verdim GTA 5. Diğer oyuna daha karar veremedim ama aklımda PUBG, R6s CS GO var. Hangi oyunu alacağımı bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem Özelliklerim;
Windows 8.1 Pro 64 bit
GTX 980 2 GB
8 GB DDR3 RAM
Leptop

Arkadaşlar ben genellikle grafiği güzel olan akıcı oyunlar seviyorum. GTA 5 zaten optimizasyon harikası bir oyun o yüzden onu alacağım. R6s yakın bir arkadaşımda var onu önerirsiniz oynarım. CSGO'da birsürü arkadaşımda var. PUBG de bir arkadaşımda var.
PUBG = 1 kişi
CS GO = 5 kişi
GTA 5 = 0 ama alacağım
R6s = 1 kişi

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şöyle bir öneride bulunabilirim GTA'da arkadaşın yokmuş bilmiyorum tek başına bir oyun kısa ve uzun vadede kendini ne kadar oynattırabilir sıkılma açısından söylüyorum, ama illa alacağım diyorsan yılbaşı indiriminde yüksek ihtimal indirime girdiği zaman alabilirsin. Onu bekleyene kadarda PUBG, CS GO ya da R6'yı alıp oynayabilirsin bu oyunların hiçbirisi seni üzmez.

R6 ve CS:GO aynı anda alınacak 2 oyun değil. CS:GO zaten eskilere gömülmeye başladı bile. CS:GO ya kötü oyun demiyorum yanlış anlamayın ama R6s ile aynı türdeler ve şahsen CS:GO'nun gerçek dışı spray sistemi ve oyun sistemini göze alacak olursam R6 kat kat daha iyidir. PUBG de canın sıkıldıkça, kafan estikçe eğlenip zaman geçirebileceğin bir oyun. Arkadaşların ile de girip beraber eğlenebilirsiniz. Yani R6s ve PUBG al boşuna CS:GO alıp elin hilecisiyle, Rus'uyla, trolleriyle uğraşma.

Arkadaşlar önerileriniz için sağolun PUBG ve GTA 5 alacağım. Konu kilitlenebilir
GTA5 + 2 oyun alacaksın sanmıştım. PUBG almanı önermem o zaman R6 ile devam edebilirsin oynama süresi uzundur uzun süre sıkmaz yani seni. Tabi senin kararın caydırma amaçlı yazmadım :)

R6 ve CS:GO aynı anda alınacak 2 oyun değil. CS:GO zaten eskilere gömülmeye başladı bile. CS:GO ya kötü oyun demiyorum yanlış anlamayın ama R6s ile aynı türdeler ve şahsen CS:GO'nun gerçek dışı spray sistemi ve oyun sistemini göze alacak olursam R6 kat kat daha iyidir. PUBG de canın sıkıldıkça, kafan estikçe eğlenip zaman geçirebileceğin bir oyun. Arkadaşların ile de girip beraber eğlenebilirsiniz. Yani R6s ve PUBG al boşuna CS:GO alıp elin hilecisiyle, Rus'uyla, trolleriyle uğraşma.
CS GO'nun spray sistemi gerçek dışı mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı