Khemani Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 60 9 Nisan 2020 #1 Sizce bu vuruşlar nasıl? 1- Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2- Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 3- Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Kendi vuruşlarım) 1 Numaralı video daha 30 dk önce çekildi. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2020
Sizce bu vuruşlar nasıl? 1- Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2- Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 3- Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Kendi vuruşlarım) 1 Numaralı video daha 30 dk önce çekildi.
Rᴏᴜᴛɪɴᴜᴇs Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 842 Çözümler 6 9 Nisan 2020 #2 Başarılı Artı 0 Eksi
thefalcon27 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 115 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2020 #3 Eline sağlık baya iyi vuruşlar. Artı 0 Eksi
Yusuf abdullah Hectopat Katılım 22 Şubat 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2020 #4 iyi iş çıkartmışsın karşıma çıkma ama Artı 0 Eksi
KS KS Khemani Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 60 9 Nisan 2020 #5 Yusuf abdullah dedi: İyi iş çıkartmışsın karşıma çıkma ama Genişletmek için tıkla... Oo hadi bakalım bir iki örnek atında görelim sizi Rᴏᴜᴛɪɴᴜᴇs dedi: Başarılı Genişletmek için tıkla... teşekkürler thefalcon27 dedi: Eline sağlık baya iyi vuruşlar. Genişletmek için tıkla... teşekkürler Artı 0 Eksi
Yusuf abdullah dedi: İyi iş çıkartmışsın karşıma çıkma ama Genişletmek için tıkla... Oo hadi bakalım bir iki örnek atında görelim sizi Rᴏᴜᴛɪɴᴜᴇs dedi: Başarılı Genişletmek için tıkla... teşekkürler thefalcon27 dedi: Eline sağlık baya iyi vuruşlar. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
tayfunsagdic Decapat Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 278 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Sistemleri Mühendisi 9 Nisan 2020 #6 Altta yazı yazsa daha güzel dururdu. Good job. Artı 0 Eksi
Yusuf abdullah Hectopat Katılım 22 Şubat 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2020 #7 Khemani dedi: Oo hadi bakalım bir iki örnek atında görelim sizi tabi Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
KS KS Khemani Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 60 9 Nisan 2020 #8 tayfunsagdic dedi: Altta yazı yazsa daha güzel dururdu. Good job. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Ancak yazının durması için oyun içi çekim gerekiyor bu vuruşlar pubg'nin kayıt tekrarı bir de önemli anları kapatıyorum çünkü daha akıcı oluyor. Yusuf abdullah dedi: tabi Genişletmek için tıkla... bekliyorum demesi gibi değil Son düzenleme: 9 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
tayfunsagdic dedi: Altta yazı yazsa daha güzel dururdu. Good job. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Ancak yazının durması için oyun içi çekim gerekiyor bu vuruşlar pubg'nin kayıt tekrarı bir de önemli anları kapatıyorum çünkü daha akıcı oluyor. Yusuf abdullah dedi: tabi Genişletmek için tıkla... bekliyorum demesi gibi değil
lordRago Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 1.301 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek lisans öğrencisi 9 Nisan 2020 #9 @Khemani Sayende yeşil ekran nasıl kaldırmayı öğrendim. Videolarına tepkim ise altta ki videoda saklı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
@Khemani Sayende yeşil ekran nasıl kaldırmayı öğrendim. Videolarına tepkim ise altta ki videoda saklı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Khemani Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 60 9 Nisan 2020 #10 lordRago dedi: @Khemani sayende yeşil ekran nasıl kaldırmayı öğrendim. Videolarına tepkim ise altta ki videoda saklı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Süper Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
lordRago dedi: @Khemani sayende yeşil ekran nasıl kaldırmayı öğrendim. Videolarına tepkim ise altta ki videoda saklı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Süper Teşekkür ederim.