PUBG Yükleme Ekranında Donma Sorunu

Merhaba.
PUBG'de maç bulduktan sonra yükleme ekranında donma sorunu yaşıyorum, bu zamana kadar böyle bir durumla karşılaşmamıştım ancak çok sık olmaya başladı, virüsle ilgisinin olabileceğini düşünerek format attım, tüm driverlar güncel fakat sorun devam ediyor. Alt+Tab ile pencere değiştiremiyorum oturumu kapatıp tekrar açmam gerekiyor. Konuyla ilgili yardımlarınızı rica ederim teşekkürler.
  • Ryzen 7 1700
  • MSI b350m mortar (BIOS 1.7 son sürüm)
  • Asus Strix GTX 1060 6GB ( 390.65 son sürüm)
  • Windows 10 version 1709 (OS build 16299, 192)
  • Sandisk Ultra II 240GB SSD (Burada kurulu oyun 140 GB boş alan var.)
20180128150748_1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:

Tabi ki kontrol etmiştim bu konuyu. Bende Microsoft Visual c++ 2010, 2012, 2013, 2017 kurulu. Zaten son oyun güncellemesiyle böyle bir sorun yaşamaya başladım. Hatta bir arkadaşımda da aynı durum oldu sanıyorum oyunla ilgili.

@Recep Baltaş dediğiniz gibi denedim hala çözülmedi sorunum.

Temelden başlayalım: oyun dosyalarına bütünlük doğrulaması yapar mısın?

Komple format atıp yeniden kurmuştum sistemi virüsten olabilir diye fakat düzelmemişti. Doğrulamayı yaptım.

1.JPG

• Ryzen 7 1700 (Stok frekans)
  • AMD Chipset sürüm 17.40
  • MSI b350m mortar (BIOS 7A37v1B son sürüm)
  • Asus Strix GTX 1060 6GB ( 390.77 son sürüm)
  • Windows 10 version 1709 (OS build 16299, 214)
  • Sandisk Ultra II 240GB SSD (Burada kurulu oyun 134 GB boş alan var.)

Son düzenleme:
Bende de aynı sorun mevcuttu fakat ben de ilk toplanılan yerin sesi geliyor, uçak sesi de geliyor. Haritanın sonunda otomatikman uçaktan atlıyorum indikten sonra bu logo gidiyordu. Oyun dosyalarını HDD'den SSD'ye taşıdıktan sonra sorunum düzeldi.

Bende de oluyor bu hata ama tüm yolları denedim olmadı.

Bende de aynı sorun mevcuttu fakat ben de ilk toplanılan yerin sesi geliyor, uçak sesi de geliyor. Haritanın sonunda otomatikman uçaktan atlıyorum indikten sonra bu logo gidiyordu. Oyun dosyalarını HDD'den SSD'ye taşıdıktan sonra sorunum düzeldi.
Bende böyle olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı