PUBG'de 5 kilometreden adam vurmak

Shraen

Femtopat
İstatistiklerimi kontrol etmek için girdiğimde gördüm. Oyunun bir Bug'ımı yoksa böyle bir şey olması mümkün mü? Çünkü ben o kadar mesafeden adam vurduğumu hatırlayamıyorum

5 Kilometreden adam vurmak her yiğidin harcı değil hocam. Eğer cidden 5 Km'den adam vurduysanız siz bu oyunu zirvede bırakın.

Yok canım bi miramar düşünsek o kadar küçük değil.
Harita 5 km değilmiydi? Bence bug.
Miramar, Erangel olarak düşünürsek o kadar küçük değil de bence de bug. Rasgele uzak mesafeye sıksam bile o kadar mesafeye mermi gitmez.
Şu ana kadar 996 m gördüm o da 10000DAYS in vuruşuydu.
Dünya rekoru 7km olarak var nette de 1000m. Sonrası renderlamıyor diye biliyom ben de.
Değil, oyunun renderlayacağı alan maksimum 2000 metreydi sanırsam.
Galiba
5 Kilometreden adam vurmak her yiğidin harcı değil hocam. Eğer cidden 5 Km'den adam vurduysanız siz bu oyunu zirvede bırakın.
o kadar mesafeden vurmam mümkün değil. Kariyer yerinde yazdığını görünce konu açtım bilen bir arkadaş cevaplar diye

Bug olmaması imkansız... O kadar mesafeden vuramazsın ama imkansız olması vuramayacağın için de değil... O kadar mesafeden adam vursan bunu istatistiklere bakana kadar farketmetmemen imkansız olduğu için

Bug olmaması imkansız... O kadar mesafeden vuramazsın ama imkansız olması vuramayacağın için de değil... O kadar mesafeden adam vursan bunu istatistiklere bakana kadar farketmetmemen imkansız olduğu için
Hocam merminin gidiş süresi yaklaşık 3 saat süreceği için "Noldu lan! Bi yerden kill geldi ama nasıl oldu acaba?" gibi bir tepkiyle birşey anlamamış olabilir.

Hocam merminin gidiş süresi yaklaşık 3 saat süreceği için "Noldu lan! Bi yerden kill geldi ama nasıl oldu acaba?" gibi bir tepkiyle birşey anlamamış olabilir.
O sırada tam birde fight'ın ortasındaysa kesin farketmez :d Ama merminin o kadar gittikten sonra hala oyunda olacağını sanmıyorum büyük ihtimalle çok uzun süre birşeye değmeden gittiği için oyun o objeyi siler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…