PUBG'de 5 kilometreden adam vurmak

Shraen

Femtopat
İstatistiklerimi kontrol etmek için girdiğimde gördüm. Oyunun bir Bug'ımı yoksa böyle bir şey olması mümkün mü? Çünkü ben o kadar mesafeden adam vurduğumu hatırlayamıyorum :D

IMG-20200917-WA0008.jpeg

Yok canım bi miramar düşünsek o kadar küçük değil.
Harita 5 km değilmiydi? Bence bug.
Miramar, Erangel olarak düşünürsek o kadar küçük değil de bence de bug. Rasgele uzak mesafeye sıksam bile o kadar mesafeye mermi gitmez.
Şu ana kadar 996 m gördüm o da 10000DAYS in vuruşuydu.
Dünya rekoru 7km olarak var nette de 1000m. Sonrası renderlamıyor diye biliyom ben de.
Değil, oyunun renderlayacağı alan maksimum 2000 metreydi sanırsam.
Galiba
5 Kilometreden adam vurmak her yiğidin harcı değil hocam😂😂. Eğer cidden 5 Km'den adam vurduysanız siz bu oyunu zirvede bırakın.
:D :D o kadar mesafeden vurmam mümkün değil. Kariyer yerinde yazdığını görünce konu açtım bilen bir arkadaş cevaplar diye :D

Bug olmaması imkansız... O kadar mesafeden vuramazsın ama imkansız olması vuramayacağın için de değil... O kadar mesafeden adam vursan bunu istatistiklere bakana kadar farketmetmemen imkansız olduğu için 😂

Bug olmaması imkansız... O kadar mesafeden vuramazsın ama imkansız olması vuramayacağın için de değil... O kadar mesafeden adam vursan bunu istatistiklere bakana kadar farketmetmemen imkansız olduğu için 😂
Hocam merminin gidiş süresi yaklaşık 3 saat süreceği için "Noldu lan! Bi yerden kill geldi ama nasıl oldu acaba?" gibi bir tepkiyle birşey anlamamış olabilir. :)

Hocam merminin gidiş süresi yaklaşık 3 saat süreceği için "Noldu lan! Bi yerden kill geldi ama nasıl oldu acaba?" gibi bir tepkiyle birşey anlamamış olabilir. :)
O sırada tam birde fight'ın ortasındaysa kesin farketmez :d Ama merminin o kadar gittikten sonra hala oyunda olacağını sanmıyorum 😂 büyük ihtimalle çok uzun süre birşeye değmeden gittiği için oyun o objeyi siler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı