PUBG'de adam vuramamak

Pubg de rank sistemi bozuk o yüzden karşına iyi adamlar gelebiliyor mesela bana 4300 squad puanlı adam gelmişti.Ayrıca adam uzakta çalıya yatarsa görüş uzaklığını düşürüp bak spotlaması kolay.Iyi oynamak içinde antrenman yapıp adamlarla çatış.

Pubg de rank sistemi bozuk o yüzden karşına iyi adamlar gelebiliyor mesela bana 4300 squad puanlı adam gelmişti.Ayrıca adam uzakta çalıya yatarsa görüş uzaklığını düşürüp bak spotlaması kolay.Iyi oynamak içinde antrenman yapıp adamlarla çatış.

rank sistemi CS:GO gibi değil yani bozuk diyemeyiz farklı bir sistem var. Bence sadece oyuna renk getirme amaçlı rank sistemi getirdiler hiç bir şey yapma yine rank atıyor. Adam öldürmeden ziyade sıralama kasman lazım.

Yayıncıları izleyerek veya başka oyunlardan örneğin CS:GO'da reflexlerin iyi ise PUBG'dede yavaş yavaş açılacaksındır bana göre reflex daha önemli, bugün arkadan birisi sıktığı an hemen arkamı dönüp kafasından öldürmüştüm kendi kendime şaşırmıştım bile :D

PUBG oynuyorum ama artık sinir krizi geçireceğim, zevk alamadığım oyuna para verdim. Çalıların arasına gizlenmişim beni uzaktan görmesi imkansız gibi bir şey adam ta nerede nişanı alıp kafadan indiriyor. Ben adamı tarıyorum adamın sadece az bir canı gidiyor ve beni iki üç kurşunla alıyor. Kimseyi öldüremiyorum çünkü çatışırken oyun kasıyor (Sistemim oyunu rahat kaldıracak düzeyde). Bu arada kötü bir oyuncu da değilim küçüklüğümüzden beri PC başındayız.

Abi şu an büyük ihtimalle çatur çutur oynuyorsun ama yorumu okuyan olur diye söylüyorum girebildiğiniz kadar yeni gelen Takımlı Ölüm Maçına girin aimi bu modda geliştirin daha sonra stratejik oyunu öğrenirsiniz ve normal oyuna girerken dereceli de girin ki 1000 saati ve IP gibi spreyi olan komandoların arasına düşmeyin derecelide sizle aynı düzeydeki oyuncular gelecektir "ŞUNU UNUTMAYIN Lite OLSUN MOBİL OLSUN HİÇBİRİNİN MEKANİĞİ PC PUBG'ye BENZEMEZ" oyuna 200 saat gibi bir sürede tamamen alışabilirsiniz iyi oyunlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı