PUBG'de adam vuramamak

Antreman modu mu varmış
 
Oyunu yaklaşık 130 saat oynadım. Oyuna ilk başladığımda adam öldürmek benim için dünyanın en zor şeyiydi. 15-20 dakika boyunca loot topluyordum ve kimseyi vuramıyordum. Sonra dedim ki boş boş loot toplayıp adamları 1. edeceğime herkesin atladığı yerlere atlayıp onlarla çatışayım. Adamlarla çatışa çatışa aimimi ve sprayimi geliştirdim. Sana da tavsiye ederim.
 

Hocam hiç üzülmeyin. PUBG başta gerçekten zor geliyor. Bende 700+ saat var şuan çok zevk alıyorum oyundan. Biraz zaman tanıyın oyunu öğrenmeye bakın gelişeceksiniz. Pes etmeyin sıkılmayın. Sürekli çimene yatarak pusarak oynamayın. Gerekirse sesin geldiği yöne siz gidin adam vurmaya çalışın. Bir kaç adam öldürün daha çok zevk alıp oyuna sarılmaya başlarsınız Bol şans.
 
150 saat uçaktan düş adam vur vuramıyorsun öl şeklinde geçiyor oyun. tavsiyem çok adam düşen yerlere atla 100-150 saatten önce win bekleme adam vurmaya bak. benim 25 saatim var ve çok adam düşen yerlere atlıyorum hep, 4-5 kill alıyorum bazen bazen de uçaktan düş öl şeklinde geçiyor oyun.
 

Hocam nickini ver akşam oynayalım beraber.
 
Bu duruma sebep olan birçok etmen var bir kısmı sizle alakalı bir kısmı donanım ve internetinizle alakalı ve bir kısmı da oyunun sistemiyle alakalı. Oyundaki problemler ve hileciler konusunda yapabileceğiniz birşey yok, sadece yöneticilere bildirim yapabilirsiniz. Donanımınızın iyi olduğunu söylüyorsunuz. İnternetinizin gecikme değerleri çok önemli online FPS oyunlarında. Eğer bu değerlerde de sorun yoksa geriye bir tek oynayış şekliniz kalıyor. Bu durumda sizin oyunu oynama tarzınızı değiştirmeniz veya geliştirmeniz gerekiyor.

İlk mesajdaki siteminizde gizlendiğiniz yerde vurulduğunuzdan bahsetmişsiniz, sizi adamları tarayıp öldüremediğinizden ve adamların da sizi az mermiyle öldürebildiğinden. Öncelikle siper al, arkanı kolla ve rakibini kontrol et sonra çatışmaya gir FPS'lerin başarı için vazgeçilmezidir. Silah seçimi ve ekipman kullanımı da öyle. Sabırlı olmanız, nişan alma becerisini ve çevre kontrolünü de geliştirmeniz gerek. Doğru silah seçimiyle siz de rakibinizi 3-5 mermi de düşürebilirsiniz. 7.62 mermiler daha az sayıda isabetle daha yüksek hasar verirler. Ancak 7.62 mermi kullanan silahların sekmesi genelde daha fazla. Bunları deneye deneye kendiniz kavrarsınız.
 
Bu grafiklerde de oynanmaz bence. Hani oyayacaksak buna değsin piksel piksel oynayacağımıza zamanı başka yerde harcasak daha iyi.
 
Katılmıyorum. GT840M ile 30-50 fps ile kaç kere birinci olmusluğum var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…