PUBG'de adam vuramamak

PUBG'ye yeni başladıysanız bunlar normal. Çünkü oyunun kemik kitlesi baya iyi oynuyor. Başlarda bende hiç tutturamıyordum hedefi. Oyuna ısındıkça, zamanla vurmaya başladım. Çok da fazla oynamıyorum. Haftada bir iki savaş yapıyorum sadece.

Antrenman modunda atış talimi yapmak da işe yarıyor.
Antreman modu mu varmış

Oyunu yaklaşık 130 saat oynadım. Oyuna ilk başladığımda adam öldürmek benim için dünyanın en zor şeyiydi. 15-20 dakika boyunca loot topluyordum ve kimseyi vuramıyordum. Sonra dedim ki boş boş loot toplayıp adamları 1. edeceğime herkesin atladığı yerlere atlayıp onlarla çatışayım. Adamlarla çatışa çatışa aimimi ve sprayimi geliştirdim. Sana da tavsiye ederim.

PUBG oynuyorum ama artık sinir krizi geçireceğim, zevk alamadığım oyuna para verdim. Çalıların arasına gizlenmişim beni uzaktan görmesi imkansız gibi bir şey adam ta nerede nişanı alıp kafadan indiriyor. Ben adamı tarıyorum adamın sadece az bir canı gidiyor ve beni iki üç kurşunla alıyor. Kimseyi öldüremiyorum çünkü çatışırken oyun kasıyor (Sistemim oyunu rahat kaldıracak düzeyde). Bu arada kötü bir oyuncu da değilim küçüklüğümüzden beri PC başındayız.

Hocam hiç üzülmeyin. PUBG başta gerçekten zor geliyor. Bende 700+ saat var şuan çok zevk alıyorum oyundan. Biraz zaman tanıyın oyunu öğrenmeye bakın gelişeceksiniz. Pes etmeyin sıkılmayın. Sürekli çimene yatarak pusarak oynamayın. Gerekirse sesin geldiği yöne siz gidin adam vurmaya çalışın. Bir kaç adam öldürün daha çok zevk alıp oyuna sarılmaya başlarsınız :) Bol şans.

150 saat uçaktan düş adam vur vuramıyorsun öl şeklinde geçiyor oyun. tavsiyem çok adam düşen yerlere atla 100-150 saatten önce win bekleme adam vurmaya bak. benim 25 saatim var ve çok adam düşen yerlere atlıyorum hep, 4-5 kill alıyorum bazen bazen de uçaktan düş öl şeklinde geçiyor oyun.

PUBG oynuyorum ama artık sinir krizi geçireceğim, zevk alamadığım oyuna para verdim. Çalıların arasına gizlenmişim beni uzaktan görmesi imkansız gibi bir şey adam ta nerede nişanı alıp kafadan indiriyor. Ben adamı tarıyorum adamın sadece az bir canı gidiyor ve beni iki üç kurşunla alıyor. Kimseyi öldüremiyorum çünkü çatışırken oyun kasıyor (Sistemim oyunu rahat kaldıracak düzeyde). Bu arada kötü bir oyuncu da değilim küçüklüğümüzden beri PC başındayız.

Hocam nickini ver akşam oynayalım beraber.

Bu duruma sebep olan birçok etmen var bir kısmı sizle alakalı bir kısmı donanım ve internetinizle alakalı ve bir kısmı da oyunun sistemiyle alakalı. Oyundaki problemler ve hileciler konusunda yapabileceğiniz birşey yok, sadece yöneticilere bildirim yapabilirsiniz. Donanımınızın iyi olduğunu söylüyorsunuz. İnternetinizin gecikme değerleri çok önemli online FPS oyunlarında. Eğer bu değerlerde de sorun yoksa geriye bir tek oynayış şekliniz kalıyor. Bu durumda sizin oyunu oynama tarzınızı değiştirmeniz veya geliştirmeniz gerekiyor.

İlk mesajdaki siteminizde gizlendiğiniz yerde vurulduğunuzdan bahsetmişsiniz, sizi adamları tarayıp öldüremediğinizden ve adamların da sizi az mermiyle öldürebildiğinden. Öncelikle siper al, arkanı kolla ve rakibini kontrol et sonra çatışmaya gir FPS'lerin başarı için vazgeçilmezidir. Silah seçimi ve ekipman kullanımı da öyle. Sabırlı olmanız, nişan alma becerisini ve çevre kontrolünü de geliştirmeniz gerek. Doğru silah seçimiyle siz de rakibinizi 3-5 mermi de düşürebilirsiniz. 7.62 mermiler daha az sayıda isabetle daha yüksek hasar verirler. Ancak 7.62 mermi kullanan silahların sekmesi genelde daha fazla. Bunları deneye deneye kendiniz kavrarsınız.

PUBG PC de zaten 100FPS aşağısı alıyorsan, ne kadar iyi oyuncu olursan ol bir şekilde kaybediyorsun. (hile zaten gırla)
görüntü ayarlarını olabildiğince düşük tut, görüş mesafesini yüksek diğer ayarları orta e düşük olarak ayarla.
Bu grafiklerde de oynanmaz bence. Hani oyayacaksak buna değsin piksel piksel oynayacağımıza zamanı başka yerde harcasak daha iyi.

PUBG PC de zaten 100FPS aşağısı alıyorsan, ne kadar iyi oyuncu olursan ol bir şekilde kaybediyorsun. (hile zaten gırla)
görüntü ayarlarını olabildiğince düşük tut, görüş mesafesini yüksek diğer ayarları orta e düşük olarak ayarla.
Katılmıyorum. GT840M ile 30-50 fps ile kaç kere birinci olmusluğum var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı