PUBG'de Agresif Oynamaya Korkmak

Merhaba arkadaşlar. PUBG'de agresif oynayamıyorum. Korkuyorum. Yani Bootcamp olsun Paradise olsun Pochinki, Military vs gibi kalabalık popüler bölgelere atlayamıyorum korkuyorum. Daha çok kıytı köşelere atlayıp öyle oynuyorum iyi oynuyorum da aslında yani her zaman ilk 10'a giriyorum genelde 4 leş alıyorum.

Ama dediğim kalabalık yerlere atlayıp fight'a giremiyorum. İner inmez heyecan basıp silah bulamıyorum bulsam bile hemen ölüyorum.
Ama sakin taktiksel oyunum çok iyidir.

Bende yayıncılar gibi öyle yerlere atlamak istiyorum korkmadan gezmek istiyorum ama olmuyor. Bütün yayıncılar da agresif oynuyor. :)

PUBG'de gelişmek istiyorsan agresif oynamalısın. Sürekli avantajsız pozisyonlarda kalacaksın ki ortalamanın üstünde oynayabilesin. Ben ilk başladığımda sürekli atlayıp ölüyordum ama gelişeceğimi biliyordum. Kısacası korkma bir şey kaybetmiyorsun ölünce 15 kill alıp 1. olmak var 2 kille 1. olmak var :D

Agresif oynayarak karşılıklı çatışma ve aim becerinizi oldukça geliştirebilirsiniz. Sürekli agresif oynarsanız bir süre sonra alıştığınızı farkedeceksiniz fakat bu oyun sürekli agresif oynanacak bir oyun değil. Yerine göre cover almak, safe'e gitmek, taktik yapmak, sessiz oynamak vb. oyun bilgisi de çok önemli. Her dakika agresif oynarsanız er ya da geç ölürsünüz.

Bunun bir korku olduğunu aslında düşünmüyorum ben. Bence mantığınız size bu şekilde oynamaya itiyor. Beyninizin bir oyunu gibi düşünebilirsiniz. Sakin oynamak, kamufle olarak oynamak size daha başarılı geliyordur içten içe. Bence de öyle bu arada. Agresif oynayıp, sağa sola saldırıp çok fazla adam öldürüp 10. ya da 20. olmaktansa, 1 kişi öldürüp birinci olmayı yeğliyorum. Zaten askeri oyunlarda şahsi görüşüm biraz realiteye dönmek gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı