Selamlar. PUBG'de antrenman modundayım. FPS ortalama 150 civarı fakat mouse hareket ettirdiğim zaman FPS 110'a düşüyor. Normal girdiğim zaman FPS 100 üstüne çıktığı zaman aynı şekilde mouse ne zaman haraket ettirsem FPS 65-70 arası oluyor.
Mouse hareket ettirdiğinde FPS düşüşü normal yukarı baktıgında FPS daha yukarıda aşağı baktıgında daha düşük oluyor oyunlarda bomba patladıgında vs düşmesi normal diye biliyorum. Heleki PUBG'de tam bir stabil çalıştığını şu ana kadar ben görmedim.
PUBG ile ilgili kasma ve darboğaz sorunu duyduğumda ben:
Oyun bozuk, ciddiyim. Binlerce liralık 9700K'da bile sorun yapıyor, R5 2600'da da söylediğiniz gibi bir sorunun meydana geliyor olması şaşırtmadı desem yalan olmaz. RAM hızı düşük kalmış sanki Ryzen serisi bir işlemci için ama problemin asıl sebebi bu değil kanımca.
Oyun bozuk, ciddeyim. Binlerce liralık 9700K'da bile sorun yapıyor, R5 2600'da da söylediğiniz gibi bir sorunun meydana geliyor olması şaşırtmadı desem yalan olmaz. RAM hızı düşük kalmış sanki Ryzen serisi bir işlemci için ama problemin asıl sebebi bu değil kanımca.