PUBG'de i5-7400 %100 kullanım

Daha fazla  
Sistem:
GPU: MSI 1050-TI 4 GB
CPU: Intel i5-7400 6MB 3.3GHz
RAM: 16 GB 2133MHz Dual channel (2x8)

Arkadaşlar son 1-2 haftadır sadece PUBG'de yaşadığım sorun var. İşlemci kullanımım grafikler en yüksekte de olsa en düşükte de olsa %100'den aşağı düşmüyor ve çok fazla donma sorunu yaşıyorum. FPS'den yana sorunum olmasa da FPS düşmesi feci bir şekilde alıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Not: Format atmama rağmen sorun düzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
DirectX 12 alın oyunu.
Ayarlara girin, en aşşağıya inin orada var.

Grafik ayarlarında en aşşağıya inince, DX11 sizin büyük ihtimalle.
DX12 alıyorsunuz, maça girdiğinizde sorun çözülecektir büyük ihtimal.
Çözülürse çözüm olarak işaretlemeniz hoş olur ben sorunu öyle çözdüm.

DirectX 12 alın oyunu.
Ayarlara girin, en aşağıya inin orada var.

Denedim DX11-DX11e-DX12 hiçbirinde düzelmedi işlemci kullanımı.
Buraya oyuniçi görüntüleri bırakıyorum 1. fotoğraf minimum grafikte
2. fotoğraf Ultra grafikte.

Bu arada 2. fotoğrafta daha grafikler düşükten ultraya tam geçmemişken SS almışım onu fark ettim fakat FPS-GPU Usage-CPU Usage'ta bir değişikler olmuyor.

Darboğaz sorunu yaşıyor olabilir misiniz?

Dediğim gibi tüm ayarları denedim düşük ayarlarda darboğaz alıyorum fakat Ultra'da darboğaz almıyorum. Yani Ultra ayarlarda işlemci kullanımımın düşmesi gerekirdi. 2 Hafta öncesine kadar ultrada test ettiğimde işlemci kullanımım %70 civarında olurdu. Şuan %100'den aşağı düşmüyor.

Ben de i5-7400 Kullanırken hep %100'deydi, bir türlü çözemedim.

Benim 2 hafta öncesine kadar böyle bir problemim yoktu son 2 haftadır var. Önceden en düşük grafiklerde bile bazen %95 civarında olurdu şu an Ultra ayarlarda bile %100'den aşağı düşmüyor.

PUBG bozuk oyun. FPS sabitlemesi yapabilirsin. Veya dikey eşitleme ama inputlag yapabilir.
Bende güncellemedendir diye umuyorum. Umarım yeni update'de düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…