PUBG'de i5 9400F sistem ısınıyor

@memospasa10 kasa temizliği yapılabilir ama 6 ayda bir macun sürmeye gerek yok fanları temizleyin bir kompresör ile ve bir cpu soğutucu alın hava veya sıvı soğutmalı olabilir macun değişimi için 1 yıl - 1.5 yıl arasında değişebilir ve 80 derece çok da fazla değil 85den sonrası biraz risk taşıyabilir şu havalarda normaldir nerede yaşadığınıza bağlı bu da

@memospasa10 kasa temizliği yapılabilir ama 6 ayda bir macun sürmeye gerek yok fanları temizleyin bir kompresör ile ve bir cpu soğutucu alın hava veya sıvı soğutmalı olabilir macun değişimi için 1 yıl - 1.5 yıl arasında değişebilir ve 80 derece çok da fazla değil 85den sonrası biraz risk taşıyabilir şu havalarda normaldir nerede yaşadığınıza bağlı bu da
profesyonel bilgisayarcı bana 6 ayda bir macun ve temizlik yapın diye uyarmıştı bana ben 6 yıl oldu ilk defa temizlettirdim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı