PUBG'de jiroskop geç dönüyor

Kastettiğimiz telefon redmagic 9 pro tamamen Oyuncular için tasarlanmış öz bir cihazdır iphone ile karşılaştırmak saçmalık ve mantıklı değildir burda iphone'un kötü yanlarını da konuşabiliriz

Yok öyle değil malesef. Oyun oynamakla 'competitive fps gaming' denilen şeyler çok farklı şeyler. Oyuncu telefonu olayı da biraz pazarlama stratejisidir böyle şeylere çok fazla kaptırmayın kendinizi. Rekabetçi fps oyunda önemli olan en hızlı tepkiyi vermektir. Burada androidin çöp jiroskopuyla iphonun jiroskopunu karşılaştırmak mümkün bile değil gerçekten profesyonel oynayan biri için açık ara fark var esporcular arasında da çok bilinen bişeydir. Iphonenun kötü yanlarını burda mesajlarımdan bulabilirsiniz burda en çok iphone döven benimdir en kötü yanı termalleri. 16 serisinde daha yeni soğutmayla ilgili bir adım atılacağı söyleniyor o bile muamma.

İPad pro ve Galaxy Tab S9 dan Pubg oynayan biri olarak görüşlerinize katılıyorum. Her iki cihaz da donanım olarak bir birine eş değer fakat İPad oyunda yağ gibi akarken Samsung da jiroskop gecikmesi, takılması ve hatta ters çalışma sorunları var.

Bu konu da cahilliğinize veriyorum hocam yanlış anlamayın bilginizin olmadığı konularda genelleme yapmayınız.

Bu konu da cahilliğinize veriyorum hocam yanlış anlamayın bilginizin olmadığı konularda genelleme yapmayınız.

Dostum bence sen olmayan bilginle dezenformasyon yapma milleti de yanlış yönlendirme. Yukarda yazdıklarım aynen gerçeklerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…