PUBG'de jiroskop geç dönüyor

Androidlerin hepsinde jiroskop çöptür zaten, bu konuda pubg ilk çıktığında 2018-2019 gibi bi ton telefon ve asus rog falan denedim ardından ilk iphoneum olan iphone 8 plus aldım ve şoke oldum. Korkunç derecede seri isabetli adeta gerçek hayat gibi jiroskop. Ne yazık ki iphone dışındaki telefonların jiroskopları oyun oynamak için uygun değil. En iyisi red magic 9 proda o bile iphonenun yanında ÇÖP. Sebebi donanım değil aynı bosch marka jiroskopların kullanıldığı androidler var zaten bikaç firma üretiyor bu parçayı apple da onlardan alıyor. Konu iosla alakalı.
Kastettiğimiz telefon redmagic 9 pro tamamen Oyuncular için tasarlanmış öz bir cihazdır iphone ile karşılaştırmak saçmalık ve mantıklı değildir burda iphone'un kötü yanlarını da konuşabiliriz

Yok öyle değil malesef. Oyun oynamakla 'competitive fps gaming' denilen şeyler çok farklı şeyler. Oyuncu telefonu olayı da biraz pazarlama stratejisidir böyle şeylere çok fazla kaptırmayın kendinizi. Rekabetçi fps oyunda önemli olan en hızlı tepkiyi vermektir. Burada androidin çöp jiroskopuyla iphonun jiroskopunu karşılaştırmak mümkün bile değil gerçekten profesyonel oynayan biri için açık ara fark var esporcular arasında da çok bilinen bişeydir. Iphonenun kötü yanlarını burda mesajlarımdan bulabilirsiniz burda en çok iphone döven benimdir en kötü yanı termalleri. 16 serisinde daha yeni soğutmayla ilgili bir adım atılacağı söyleniyor o bile muamma.

İPad pro ve Galaxy Tab S9 dan Pubg oynayan biri olarak görüşlerinize katılıyorum. Her iki cihaz da donanım olarak bir birine eş değer fakat İPad oyunda yağ gibi akarken Samsung da jiroskop gecikmesi, takılması ve hatta ters çalışma sorunları var.

Android'lerin hepsinde jiroskop çöptür zaten, bu konuda PUBG ilk çıktığında 2018-2019 gibi bir ton telefon ve ASUS ROG falan denedim ardından ilk IPhone'um olan iPhone 8 Plus aldım ve şoke oldum. Korkunç derecede seri isabetli adeta gerçek hayat gibi jiroskop. Ne yazık ki iPhone dışındaki telefonların jiroskopları oyun oynamak için uygun değil. En iyisi Red Magic 9 Pro'da o bile IPhone'nun yanında çöp. Sebebi donanım değil aynı Bosch marka jiroskopların kullanıldığı Android'ler var zaten birkaç firma üretiyor bu parçayı Apple da onlardan alıyor. Konu IOS'la alakalı.

Bu konu da cahilliğinize veriyorum hocam yanlış anlamayın bilginizin olmadığı konularda genelleme yapmayınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı