PUBG'de maçtan lobiye dönerken bağlantı geç kuruluyor

Makaleler
4
Yer
Mersin
Geçtiğimiz günlerdeki güncelleme değil de ondan önceki güncelleme ile bu sorun olmaya başladı ve son güncelleme ile çözülür diye ümitlendim fakat bir değişme olmadı. Maçtan lobiye dönerken altta "Bağlanıyor" veya "Initializing" yazısı çıkmıyor. Birkaç kez ESC'ye basarak menüyü açıyorum ve "Lobiyi tekrar yükle" ile ekranı yeniden yüklüyorum. Bunu 2-3 defa yapınca lobiye geçiş yapılıyor ama her defasında 30-40 saniyem gidiyor. PUBG desteğe durumu bildirdim; DxDiag, NetworkInfo ve işlem listesi raporu istediler, gönderdim. Bir sonuca varamadılar. Antivirüs olarak Windows Defender kullanıyorum. Bunun içinde PUBG klasörünü dışlanan yaptım, bilindik DNS adreslerini denedim, 1 yıldır kullandığım fiber internet bağlantısını kesip telefondan bağlantı açtım, oyunu silip yeniden kurdum, format attım, oyunun çözünürlüğünü değiştirdim, MSI Afterburner'ı kapattım, güvenlik duvarında zaten izinli olduğu halde bir de oyun .exe'sini elle girerek izin verdim, oyunu başka diske taşıdım, ekran kartı ve yonga seti güncel. Ne yaptıysam bir işe yaramadı. Oyun normal şekilde açılıyor, maç arayıp buluyor, oyun esnasında herhangi bir sorun da olmuyor ama maçtan lobiye dönerken boş yere vaktim gidiyor. Bir sürü yöntem denedim ve aklıma gelen başka bir şey de yok. Tavsiyeniz varsa denerim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı